Rejser til Pieve di Santa Luce

Lille landsby i de bløde bakker i Toscana

En lille landsby, der ikke gør meget væsen af sig, men som ligger i de bløde bakker i det centrale Toscana.

Pieve di Santa Luce er et lille bysamfund beliggende ca. 18 km fra den toskanske kyst og dens dejlige sandstrande og kun 40 km fra Pisas lufthavn. 

Kort over Pieve di Santa Luce

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og de ferieboliger vi tilbyder i området.

Beliggenhed

De smukke bløde bakker i Toscana mellem Volterra og Livorno, som omgiver byen dyrkes især med korn og majs, hvorfor landskabet har meget skiftende farver alt efter hvilken årstid man kommer forbi. Der findes dog også nogle enkelte vinmarker og olivenlunde.

I selve byen er der kun en lille kiosk og en restaurant. Nærmeste indkøbsmuligheder ligger i Orciano Pisano, ca. 4 km herfra. Man skal køre til de større byer i området for at finde et rigtigt supermarkedet.Ferie på hotel eller på vingård?

Blandt vores udvalg på hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien, finder du alt fra hyggelige Bed and Breakfast og hoteller til stemningsfulde villaer og vingårde i Toscana. Du kan derfor næsten altid finde en feriebolig i denne smukke region, som lever op til alle dine ønsker for ferien.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et overblik over de tilgængelig ferieboliger i og omkring Pieve di Santa Luce på de datoer, du vil holde ferie. Du kan læse detajerede beskrivelser af beliggenhed, faciliteter osv. i beskrivelsen af de enkelte ferieboliger.

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig eller spørgsmål om de forskellige boligformer, må du endelig bare kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi sidder klar med gode råd og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie i Toscana for dig.

Lufthavne og lokal transport

Skal du rejse på ferie til Pieve di Santa Luce, er Pisa lufthavn nærmest. Der er dog heller ikke meget langt til Firenze Lufthavn, og samlet byder de to lufthavne derfor normalt året rundt på gode forbindelser til denne del af Toscana fra resten af Europa - heriblandt Danmark. Blandt flyselskaberne som betjener disse lufthavne, finder du både lavprisselskaber som Ryanair, easyJet og Norwegian, men også "traditionelle" selskaber som SAS.

I rejsesøgemaskinen her hos Escapeaway Rejser kan du selv nemt søge efter priser og bestille flyrejser til alle lufthavne i Italien. 

Med et par skift er det muligt at nå fra lufthavnen til Pieve di Santa Luce med bus, men det kan være en langsommelig affære og lidt besværligt, især når man har bagage at slæbe på. Mange vælger da også at bestille billeje i Pisa lufthavn hjemmefra. Med en lejebil gør det ikke blot let at komme til og fra lufthavnen. En bil giver dig også en mere fleksibel ferie med frihed til at udforske Toscanas natur og byer i dit helt eget tempo. 

Pakkerejser til Toscana med fly, ophold og evt. lejebil

Skal det være både nemt og trygt,  anbefaler vi dig at bestille en pakkerejse med Escapeaway Rejser til Pieve di Santa Luce  eller et af de mange andre rejsemål i Toscana, som du finder i vores program. Du kan rejse fra de fleste lufthavne i Danmark, og bestiller du din rejse som en samlet pakke,  dækkes du automatisk dække af Rejsegarantifonden og vores udviddet ansvarsforsikring. Du skal blot indtaste hvor og hvornår du ønsker at rejse i søgemaskinen. Så får du en oversigt med alle flyrejser og flyselskaber, der flyver til Toscana.

>> Rejse til Toscana, klik her for mere information

Udflugter

Du kan let kombinere kulturelle oplevelser med badeferie i Toscana. Når du bor i Pieve di Santa Luce er for eksempel den populære badeby Vada inden for kort rækkevidde. Her finder du Toscanas største offentlige sandstrand. Rejser du med børn, vil det sikkert også vække glæde med en dag i den store vandpark Acqua Village ved Cecina Mare. Her er der et væld af forlystelser for vandhunde i alle aldre. 

Udover de mange mindre charmerende middelalderbyer og vingårde, som ligger spredt ud over regionen, kan det også varmt anbefales at afsætte tid til at besøge Pisa og / eller Lucca, som begge ligger inden for fornuftig køreafstand til en dagsudflugt. Du har derfor god mulighed for at opleve de smukke gamle bydele først eller sidst på dagen, hvor mængden af dagsturister ofte er mindre. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pieve di Santa Luce