Rejser til Poggibonsi

Turistfattigt knudepunkt i det centrale Toscana

Poggibonsi er god at kende til, særligt hvis man rejser med offentlig transport i Toscana. Denne by i det centrale Toscana er nemlig et knudepunkt for bus- og togforbindelser til mange af Toscanas berømte og hyggelige byer. Er du i byen så besøg den hyggelige gågade og benyt dig af de mange spisesteder og indkøbsmuligheder , du finder her.

Ny og gammel by

Der er sagt og skrevet meget ufordelagtigt om Poggibonsi, og det kan da heller ikke skjules, at vi ikke står over for en af Toscanas mest ophidsende spændende byer. Poggibonsi har ganske vist en historie, der går tilbage til Middelalderen, ja endog til romersk tid, men langt størstedelen af byen er kommet til i 60'erne og 70'erne med forventelige virkninger for det arkitektoniske billede.
 

Hyggeligt centrum og knudepunkt for den kollektive trafik

Men Poggibonsi har alligevel sine attraktioner og fordele. Således er gågaden i centrum hyggelig og befriende turistfattig, selv på en dag midt i højsæsonen, og tempelridderkomplekset La Magione er bestemt et besøg værd. Poggibonsi har også et bredt udvalg af restauranter, caféer og indkøbsmuligheder (ikke mindst det store COOP-supermarked), og byen er desuden et knudepunkt for den kollektive trafik i det centrale Toscana. Skal man en tur til San Gimignano, går bussen her fra byen, og fra togstationen kan man hurtigt komme til både Siena og Firenze, skønt det ofte vil være mere praktisk at tage bussen til disse byer, da det er hurtigere og mere direkte.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Poggibonsi

Hvad siger gæsterne i Poggibonsi?

8,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 12 anmeldelser