Rejser til Pontassieve

Ferie i vinområder tæt ved Firenze

Pontassieve ligger øst for Firenze ved Sieveflodens bredder, og trods 2. verdenskrigs ødelæggelser emmer byen af oprindelig charme.

Der er kun ca. 25 km til Firenze. Pontassieve har omkring 20.500 indbyggere og egen togstation. Det er således oplagt at efterlade bilen her, hvis man vil en tur til Firenze. Her er desuden mange restauranter og caféer, selvom antallet af turister normalt er ganske lavt.

Kort over Pontassieve

Brug kortet nedenfor (klik) til at danne dig et overblik over byen og området, samt til at se hvilke ferieboliger vi tilbyder her.

Chianti Rufina

Du befinder dig ved et af Italiens mest kendte vinområder. Fra byen kommer man hurtigt op i den nære Mugellodal med dens mange gode vingårde, som laver den relativ billige og gode Chianti Rufina. Der afholdes desuden hvert år i juni et vinmarked i byen. 

Borgruin og bro

Det første skriftlige vidnesbyrder som er nedfældet om byen, stammer fra tiden hvor Quona-familien havde herredømmet over området. De boede her til slutningen af det 12. århundrede, hvor de valgte at flytte til Firenze. Byen blev solgt til biskoppen i Firenze, og fik snart efter en stigende strategisk betydning og blev forstærket. Pontassieves bycentrum er i dag således kendt for borgruinen Castello di San Michele fra 1300-tallet, byens rådhus og den monumentale Medici-bro over Sievefloden. Det er denne bro, som har lagt navn til byen (Ponte betyder bro).Find din feriebolig i Pontassieve

Ligesom du hos Escapeaway Rejser kan finde hoteller, ferielejligheder og villaer på Italiens mest populære rejsemål, kan du også finde håndplukkede ferieboliger på en perlerække af mere ukendte, men mindst ligeså interessante destinationer. Særligt i Toscana har vi stor erfaring med at udvælge de steder, hvor du stadig kan opleve det ægte Italien langt fra masseturismen. 

Det er nemt at bruge søgemaskinen øverst på siden til at finde ledige ferieboliger i Pontassieve. Du skal blot angive dine feriedatoer, så får du en oversigt over alle indkvarteringsmulighederne. Her kan du klikke ind på de enkelte boliger for en uddybende bekrivelse, som vi har skrevet på baggrund af egen research og besøg. 

Er du usikker på, hvilken type bolig, du skal vælge? Giv os et ring eller skriv. Vi kan give flere gode råd til ferier i Toscana og hjælper dig naturligvis gerne med at sammensætte din rejse.

Nærmeste lufthavn og transportmuligheder

Vil du flyve på ferie, er det mest oplagt at finde en flyrejse til Firenze Lufthavn, som ligger nærmest Pontassieve. Denne lufthavn har året rundt gode forbindelser til mange af Europas største lufthavne ligesom der er sæsonruter til blandt andet Københavns Lufthavn. 

Der kører shuttlebus ind til Firenze, hvorfra du kan rejse med tog til Pontassieve. Trods de gode muligheder for at komme til og fra byen med offentlig transport, kan der være god grund til at leje en bil til ferien. Især hvis du gerne vil kunne komme nemt omkring til de mange seværdigheder og hyggelige, små middeladerbyer, som ligger lidt fra alfarvej, er billeje en fordel. Så er du selv herre over, hvilket tempo ferien skal foregå i. Har du en lejebil til rådighed, kan du eventuelt tage på en bilrundrejse i Toscana, hvor oplever en større del af den smukke region.

Bestil en pakkerejse til Pontassieve i Toscana

Ved du allerede nu, at du skal finde en feriebolig og flybilletter til ferien i Pontassieve? Vi har gjort det nemt for dig at bestille din ferie i Toscana som en samlet pakke, der indeholder både indkvartering, fly og eventuelt billeje. Det er en nem og billig løsning for dig, og oven i hatten får du den ekstra tryghed, at pakkerejser dækkes af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. 

Mere information om at rejse til Toscana med en samlet pakke

Udflugtsmål

Du har et godt udgangspunkt for at opleve mange af Toscanas største seværdigheder. Først og fremmest er det oplagt at tage toget en tur ind til Firenze, som næsten er et must at besøge, når man er på disse kanter. Her finder du mange tydelige spor efter dengang, hvor byen var en et økonomisk kraftcentrum i Europa. Du kan således nemt bruge mere en én feie på at udforske byens kunst og mange smukke bygninger.

Brug også Pontassieve som en base for ture rundt i de så berømte toscanske landskaber med cypresser og stenbelagte veje. Udflugterne i for eksempel Chianti vindistriktet vil føre dig til mange charmerende middelalderbyer, hvor der næsten altid er rig lejlighed til nyde en god middag med et glas vin. 

Ønsker du at udforske seværdigheder og byer i selskab med en lokalkendt, dygtig guide, kan vores lokale samarbejdspartnere tilbyde et væld af oplevelsesrige udflugter i Toscana, som du med kan booke allerede hjemmefra.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pontassieve

Hvad siger gæsterne i Pontassieve?

7,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 25 anmeldelser