Rejser til Rapolano Terme

Termiske bade og rig historie i Toscana

Rapolano Terme i Toscana en henrivende lille Torneroseby, hvor man ikke fornemmer tidens gang. Det er en sand fornøjelse at gå rundt i de små snørklede gader og betragte de spændende bygninger.

Rapolano Terme kendes dog praktisk taget ikke uden for Toscanas grænser. Den lille by har lokalt et beskedent navn på grund af sine varme kilder og de dertil hørende kurbade. Indtil for nylig kunne få en lejlighed til ganske beskedne penge. Dette er snart en saga blot.

Alene inden for de sidste par år er kvadratmeterprisen i byen fordoblet som en direkte følge af arbejdet på udvidelsen af landevejen Siena-Bettolle. Når denne vej snart bliver udvidet med et spor i hver retning, vil det nemlig være let at komme fra Rapolano Terme til Siena, hvor mange arbejder, men hvor huspriserne har nået højder, hvor kun de mest velbjergede kan være med.

Skønt byen ikke gør sig bemærket som kulturelt centrum, bor her så mange mennesker, at der er et godt udvalg af indkøbsmuligheder og flere restauranter.

Kort over Rapolano Terme

Du kan bruge kortet herunder over Toscana til at danne dig et overblik over byen. På kortet kan du se placeringen af de ferieboliger, lejligheder, villaer og hoteller, vi tilbyder i området. Du finder også info om de største seværdigheder og kan se placering og afstande til lufthavne i Toscana.Ferieboliger i Rapolano Terme

Vil du opleve Toscana i Italien på en ferie, hvor du ikke bor i en af de mest besøgte feriebyer? Så brug søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser, hvor udvalget rummer mange hoteller, ferielejligheder, villaer og andre ferieboliger i ukendte perler som Rapolano Terme.

Her har vi håndplukket de bedste ferieboliger, hoteller og villaer, så du blot skal finde den, der passer bedst til dine behov. Du kan eventuelt bruge filterfunktionen i hotel-søgemaskinen til at angive ønsker til boligform, faciliteter osv. Du kan klikke på de ledige boliger i søgeresultatet og se en nærmere beskrivelse af stedet.

Lufthavne og transport

Nærmeste lufthavn ligger ved Peruia - Aeroporto Internazionale dell'Umbria – Perugia San Francesco d'Assisi. Der er dog et ret begrænset antal ruter til denne, så selvom lufthavnen kan være interessant på grund af Ryanair's tilstedeværelse, er det ofte lettere at benytte sig af en af de andre lufthavne i denne del af Italien. Det er for eksempel normalt muligt at flyve direkte til Firenze Lufthavn, som ligger omkring 75 timers kørsel af Rapolano Terme.

Det er nemt at komme til og fra Rapolano Terme med tog, som kører til Siena. Her er der videre forbindelse til blandt andet Firenze. Vil du ikke være afhængig af offentlig transport, er det letteste som regel at reservere en lejebil hjemmefra med afhentning i lufthavnen.

Se alle lufthavne i regionen Toscana

Bestil fly og feriebolig i Toscana som en pakkerejse

Hvis du skal finde en flyrejse til din ferie i Rapolano Terme, kan du med fordel gøre det i fly-søgemaskinen her øverst på siden ved at vælge 'Fly & ophold'. Det er den nemmeste måde at finde en flyforbindelse, som passer til dit ophold, og lige så billigt som at sammensætte rejsen selv. Sidst, men ikke mindst, er der den tryghed, at pakkerejserne hos Escapeaway naturligvis er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Husk du også kan booke billeje eller transfer til din ferie i Toscana.

Bestil en billig rejse til Toscana med både fly og ophold

Udflugter

Man kan brug lang tid på at blot fordybe sig i Rapolano Terme, hvilket eventuelt kan inkludere et besøg på et af de to kurbade, Antica Querciolaia og Terme di San Giovanniis. Derudover er det oplagt at besøge Siena, som ligger blot en god halv times togtur væk. Her i en af Italiens smukkeste middealderbyer venter masser af spændende seværdigheder og kulturelle oplevelser. Det er trods de mange gamle byer på mange måder en vældig levende by med talrige festivaler, markeder og andre begivenheder i løbet af året. En af de meste berømte er hestevæddeløbet, Palio

Lokale links

Den officielle hjemmeside for byen (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Rapolano Terme