Rejsebureau Toscana

Er du blandt de mange som overvejer, om du skal bestille din rejse til Toscana igennem et rejsebureau eller selv sammensætte din ferie, så vil jeg her give dig et par argumenter på hvorfor, du skal vælge at rejse med Escapeaway til Toscana. Du kan jo også starte med at se den korte video, som fortæller om konceptet bag online rejsebureauet Escapeaway i København!

Garanti for de laveste priser

Spørger man bredt i befolkningen, så er den altoverskyggende årsag til, at mange vil arrangere sin rejse selv i stedet for at bestille ferien til Toscana igennem et rejsebureau, prisen. Det er en almen opfattelse, at man ved at bestille hotel, fly, billeje o.s.v. direkte hos flyselskaber, hoteller og bookingsider får den billigste pris, og sådan tænker jeg ofte selv, når jeg skal rejse. Men det er et faktum, at det langt fra forholder sig sådan altid, og hos Escapeaway er vi så sikre på, at vi har de bedste priser, at vi giver prisgaranti på alle rejser, der indholder fly og hotel. Ved at bestille en rejse med både fly og hotel får du nemlig vores absolutte billigste pris. Tag ikke mine ord for gode varer, den bedste måde at tjekke det, er ved at sammenligne priser til Toscana fra Escapeaway med andre rejsebureauer!

Service og sikkerhed

Sikkerhed og service før, under og efter rejsen er vel noget, vi alle kan lide og som er vigtig for mange, når man skal på ferie i udlandet. Bestiller du din rejse igennem et rejsebureau er der ofte en lang række fordele, som f.eks. rejsegaranti, Dansk Rejsebureau Forening, forsikring, personlig service o.s.v., sådan er det ihverfald hos Escapeaway, og de fordele kan du læse meget mere om her:

Læs mere om service og sikkerhed hos Escapeaway

Kvalitet på hoteller

En af de afgørende ting for en vellykket ferie er det rigtige valg af hotel eller feriebolig. Hos Escapeaway har vi håndplukket samtlige hoteller og ferieboliger i Toscana og på alle andre rejsemål. Vi har selv besøgt hotellerne og har som minimum det krav, at det er et sted, hvor vi selv gerne vil holde ferie. Så er der desuden en masse andre krav om kvalitet, pris m.m. som hotellet naturligvis også skal opfylde, før det bliver en del af "familien" hos os. Du kan læse mere om hoteller i Toscana eller kontakte os for råd og tips til at vælge et hotel, der opfylder dine behov og ønsker. F.eks. vil jeg anbefale dig også at kigge forbi de skræddersyede rundrejser, her får du Toscana helt ind under huden.

Foto: Hotel besøg hvor jeg taler med Alessandra på I Grandi Toscana

Anmeldelser og gæstebedømmelser

Der er ikke mange som i dag bestiller et produkt uden at have indhentet en eller anden form for anmeldelse eller anbefaling fra familie og venner, og det gælder, uanset om det er en rejse, et hotel eller andre produkter. Hos Escapeaway kan du læse anmeldelser af hoteller og rejser i vores gæstebog eller på Trustpilot.

Information om rejser til Toscana

Du kan læse meget mere om alle rejser til Toscana og vores personlige beskrivelser af samtlige hoteller i regionen via nedenstående link. Her har vi også samlet informationer og fakta om Toscana, ligesom du finder rejsetips, billeder og meget mere. Du kan naturligvis også blot få inspiration til din ferie på bloggen. Her findre du også mange nyttige informationer til rejsen, f.eks. om seværdigheder, maden, vejret, kuturen, historien og forslag udflugter.

Jeg håber også, at du efter besøget her på hjemmesiden er blevet overbevist om, hvorfor du skal bestille din rejse til Toscana igennem et rejsebureau, og jeg håber naturligvis, at du vælger at rejse med Escapeaway til Toscana eller et af de mange andre spændende rejsemål.

>> Læs mere om rejser til Toscana med Escapeaway