Rejser til Ribolla

Toscana er kendt for sine mange utroligt charmerende middelalderbyer, der ligger spredt ud over regionens bølgende landskab. Sammenlignet med disse er Ribolla en forholdvis ung by. Den blev således først etableret i 1800-tallet, som en base for de minearbejdere, der arbejdede i området. I denne tidligere mineby i det sydlige Toscana kan du stadig se mange af de oprindelige bygninger som for eksempel togstationen, der i dag har fundet nye anvendelser.

God beliggenhed lidt inde i baglandet

Skønt Ribolla ikke i sig selv har nogen egentlige seværdigheder, er byen takket være sin beliggenhed et attraktivt rejsemål i Toscana. Rejser du hertil, kan du nemlig frit vælge om du vil køre ud til de lange strandstrande ved Follonica, en af toscanernes foretrukne badebyer, på under en halv time eller bruge dagen på at udforske de talrige charmerende  småbyer i området som vinbyen Montalcino, fæstningsbyen  Roccatederighi og  domkirkebyen Massa Marittima. Lidt længere væk, men stadig inden for fin afstand til en dagstur, ligger Siena, der er kendt for sin smukke middelalder-arkitektur, fremragende gastronomi og dens historiske bycentrum, som er erklæret for verdensarv af UNESCO.

Der er utallige af hyggelige, små middelalderlandsbyer omkring Ribolla, som du kan besøge på dine daglige udflugter. Selvom de måske ikke er nævnt i din guidebog, kan det varmt anbefales at parkere bilen i udkanten og blot vandre en runde blandt de gamle, rustikke stenhuse. Ofte har selv disse småbyer en eller to restauranter, hvor du kan slå dig ned og nyde det lokale køkken, eller små specialforretninger med lokale delikatesser eller smukt håndværk.

Efter en dag brugt på en af de nærliggende, dejlige strande eller med sightseeing på spændende udflugter, er det rart at kunne vende hjem til Ribolla. Her er du lidt på afstand af de mere turistede områder ved kysten. Byen har både indkøbsmuligheder og restauranter, så hvis du har brug for det, kan du købe de daglige fornødenheder og stille sulten uden at skulle ud og køre.

Book din rejse til Ribolla nu

Toscana er et godt mål for en kør-selv ferie i Italien, men vil du helt slippe for den lange køretur ned gennem Europa, ligger Pisa Lufthavn tættest på Ribolla. Lidt længere væk ligger Firenze Lufthavn. Når du booker din rejse i søgemaskinen her på siden, kan du booke en håndplukket feriebolig og flybilletter som én samlet pakke. Din pakkerejse vil så naturligvis være dækket af rejsegaranti.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de håndplukkede hoteller, du finder i vores program for Ribolla.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ribolla