Rejser til Rignano sull'Arno

Den lille by Rignano sull'Arno ligger 24 km sydøst for Firenze. Der er få spisesteder og indkøbsmuligder her, men til gengæld er naturen smuk, og så er det også en stor fordel, at der findes togstation i byen, således at man på 30 minutter kan komme til Firenze og stå ud midt i det historiske centrum.

Hvis du tror, at Toscana er én stor turistattraktion, skal du tage en tur til Rignano sull'Arno! Her er det nemlig ikke turismen, der dominerer gadebilledet, men de lokales dagligliv. Og dog ligger den lille hyggelige by kun 20 km fra Firenze og rummer de levn fra Middelalderen og Renæssancen, som man forventer sig af de toscanske kulturbyer.

The mall

Her i byen finder du både gode spisesteder, dejlige barer og caféer samt alle de nødvendige indkøbsmuligheder. Når vi nu taler om indkøb, så vil mange nok glæde sig over en tur eller to til Toscanas største outlet "The Mall" med navne som Gucci, Burberry, Armani, Salvatore Ferragamo og mange mange flere, som kun er 4 km væk: Der er virkelig meget at spare!

Tog

I Rignano sull'Arno finder du også togstation, således at du let kan komme til Firenzes centrum uden at skulle døje med byens stressende trafik og skyhøje parkeringsafgifter.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Rignano sull'Arno