Rejser til Ripa

Ferie i Toscana tæt ved badestrande

Denne landsby ligger tæt på de gode badestrande i det nordlige Toscana. I byen finder man adskillige caféer og pizzeriaer.

Toscana er nok mest kendt for sine bølgende marklandskaber, kulturhistorisk rige middelalderbyer og anerkendte gastromoni. Men vidste du også, at Italiens nok mest berømte region også byder på en stribe gode badestrande? Holder du ferie i Ripa, har du mulighed for at opleve det hele i løbet af én ferie. 

Med base i Ripa kan du således både let tage til en af badestrandene i Toscana eller køre en tur til for eksempel Pisa. Samtidig gemmer baglandet på mange smukke naturområder, der lokker med spændende vandreruter til aktive dage.

Kort over Ripa i Toscana

Klik på kortet over Toscana og udforsk området. Vi har indtegnet placeringen af de ferieboliger, vi i øjeblikke kan tilbyde her.Hoteller, ferielejligheder og villaer i Ripa

Uanset om du foretrækker friheden ved at bo i egen villa eller ferielejlighed eller servicen på et hotel, kan du finde den perfekte feriebolig til din ferie i Ripa ved hjælp af søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser.

Vi har udvalgt de ferieboliger, hvor du får de bedste betingelser for både at slappe af og opleve det ægte Toscana. Du skal blot angive de datoer, du er interesseret i, i søgemaskinen øverst her på siden. Så får du en oversigt over alle indlogeringsmulighederne i byen og nærområdet. Du kan eventuelt bruge de udvidede søgeindstillinger til at angive ønsker til beliggenhed, boligform osv.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ripa