Rundrejser i Toscana

På en rundrejse i bil i Toscana kan du både nå at opleve renæssancens smukke bygningsværker, imponerende kunstsamlinger og storslåede landskaber. En bilrundrejse i Toscana giver dig komplet frihed og fleksibilitet til selv at planlægge, hvad du vil se, samt hvornår og ad hvilken rute du vil køre. Du tilrettelægger selv programmet, eller du kan benytte dig af de rejsetips, vi skriver i beskrivelsen af de forskellige bilrundrejser, vi tilbyder i Toscana. Med forudbestilte overnatninger på udvalgte hoteller og ferieboliger skal du ikke haste frem mod bestemmelsesstedet, men kan nyde rejsen i fred og ro. Du kan stoppe op, hvis du ser en interessant vingård eller et særligt smukt landskab. Vil du udforske en lille middelalderlandsby langt fra alfarvej, kan du blot lægge ruten forbi.

Du kan vælge at bestille en pakkerejse, hvor der indgår flyrejse, indkvarteringer og lejebil, eller en rejse, hvor du selv arrangerer transporten til Toscana og "blot" bestiller en bilrundrejse inkl. indkvartering og lejebil.

Det er også oplagt at kombinere en bilrundrejse i Toscana med regionen Umbrien. De to regioner grænser op til hinanden, og hos Escapeaway fider du bilrundrejser, hvor du bor i henholdsvis Toscane og Umbrien.

Se priser på bilrundrejser i nedenstående oversigt eller læs mere om alle rejser til Toscana med Escapeaway.

Finder du ikke en bilrundrejse i Toscana i vores program, som opfylder dine ønsker, er du altid velkommen til at bestille et gratis skræddersyet tilbud på jeres rejse.

Bestil skræddersyet tilbud

Andre bilrundrejser i Italien

Vi har allerede beskrevet, hvordan det er oplagt at kombinere en bilrundrejse til Toscana med Umbrien, men du kan jo også vælge kun at rejse på oplevelse i Umbrien, som bestemt har seværdigheder og oplevelser nok til sin egen bilrundrejse. Foruden Umbrien og Toscana tilbyder vi hos Escapeaway også bilrundrejser i andre regioner i Italien, f.eks på Sicilien, ved Amalfikysten og på Sardinien.

Læs mere om bilrundrejser i Italien

Tips til bilkørsel i Toscana

Tænk over, hvornår du kører. Undgå pendlertrafikken om morgenen ind mod byerne og myldretidstrafikken midt på eftermiddagen - dette gælder ikke kun i Toscana, men i alle regioner i Italien. Du skal også være opmærksom på, at der kan være stærk trafik søndag aften, når italienerne vender hjem efter en søndagsudflugt ved havet eller i bjergene.

På bilrundrejse i Toscana har du frihed til at køre på gunstige tidspunkter og ad mindre befærdede veje. Du skal blot sørge for at have kildevand med i bilen, samt at holde hyppige pauser, så du ikke kører, når du er træt.

>> Læs mere om bilrundrejser