Rejser til San Casciano in Val di Pesa

Hvis du er på udkig efter et rejsemål, hvor du kan kombinere toscansk vinkultur og idyl med nærhed til en af Italiens og Europas smukkeste storbyer, så er San Casciano in Val di Pesa et oplagt valg for dig. Book din rejse til San Casciano in Val di Pesa med Escapeaway i dag!

San Casciano in Val di Pesa, der har omkring 16.000 indbyggere, ligger omgivet af smukke vinmarker i den nordvestlige del af det berømte Chianti vindistrikt i provinsen Firenze i Toscana, kun omkring 30 kilometer sydvest for regionshovedstaden og renæssancebyen Firenze.

Machiavellis tidligere landsted

Den hyggelige lille by, der stort set ikke kender til industri, men lever og ånder af landbrug og turisme, er omgivet af en lang række kendte vingårde, hvor du med egen gane og egne øjne kan opleve de kendte Chianti-vine; og det skønne landskab omkring byen rummer også Machiavellis gamle landsted, hvor han sad og skrev sin berømte bog "Fyrsten" efter han var blevet forvist fra Firenze, men hvor der i dag laves fremragende vine og serveres god mad på stedets restaurant.

Der er også et fint udvalg af caféer, restauranter og forskellige butikker i byen; og hvis udvalget ikke synes dig stort nok, er der ikke langt til større byer som regionshovedstaden Firenze, der bugner af gode cafeer, restauranter, barer og butikker, og landbrugsbyen Empoli med de mange gode, friske råvarer.

Oplevelser og seværdigheder

Med sin beskedne størrelse er det begrænset hvor mange store seværdigheder, der kan opleves i selve San Casciano in Val di Pesa, men der findes dog en række historiske slotte og kirker i byen, herunder slottene Castello di Bibbione, Castello di Gabbiano og Castello di Pergolato og kirkerne Pieve di San Pancrazio, Pieve di Santo Stefano, Pieve di Santa Cecilia og Pieve di San Giovanni in Sugana.

Der findes også en række historiske paladser i byen, såsom Banca Cooperativa del Chianti Fiorentino, Palazzo del Cassero og Palazzo del Greco, og en række smukke villaer, herunder Villa Le Corti, Villa Antinori del Cigliano, Villa Antinori del Cigliano, Villa Poggio Torselli, Villa I Tattoli, Villa Mangiacane, Villa Caserotta og Villa il Fedino.

Udflugtsmuligheder

Et ophold i San Casciano in Val di Pesa er et ideelt udgangspunkt for dagsudflugter rundt i Toscana i en lejebil. Tag for eksempel på en dagsudflugt til San Gimignano, der kun ligger omkring 40 minutters kørsel fra byen (omkring 35 kilometer ad den hurtigste rute), og som bør også være på din liste over udflugtsmål med sin berømte middelalder-arkitektur, sine velbevarede bymure og de legendariske 13 tårne, der er blevet erklæret verdensarv af Unesco.

Eller du kan tage på en dagsudflugt til regionshovedstaden Firenze, der ligesom San Gimignano kun ligger omkring 40 minutters kørsel fra Montepescali. Byen, der engang var en af den vestlige verdens stormagter og et kunsterisk, økonomisk og politisk kraftcentrum, som hele Europa refererede til, byder endnu i dag på uvurderlige kustneriske og historiske skatte, ikke mindst fra renæssancetiden.

Sådan booker du rejsen til San Casciano in Val di Pesa

Benyt søgemaskinen i toppen af siden til at søge blandt håndplukkede og udvalgte hoteller i San Casciano in Val di Pesa med gode anmeldelser. Kombinér hotellet med en billig flybillet til en lufthavn i Toscana med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Simpelt og fleksibelt - sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Læs også om rejser til Greve in Chianti
>> Læs mere om vores udvalgte ferieboliger i Toscana her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Casciano in Val di Pesa