Cantine Cesani

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besøgt af
Patricia Johansson

Familiær og jordnær vingård

Besøg den gæstfri familie Cesani, som har lavet vin og olie i over 50 år, kun 6 km fra San Gimignano. I haven har du adgang til pool, så du kan afsvale kroppen og drikke et glas køligt vin fra gårdens kælder, samtidig med at du ser ud over det smukke toscanske landskab. Hvad mere kan du ønske dig?

Der skal ingen tvivl herske om, at San Gimignano er et besøg værd. Den maleriske lille middelalderby med de mange tårne, de snørklede gader og de prægtige kirker er faktisk indtil flere visitter værd.

Bo mellem vinmarkerne nær San Gimignano

Men mange vil nok ikke bryde sig om at bo midt i den meget besøgte by, der i de mest hektiske dagstimer størstedelen af året er overrendt af tusindvis og atter tusindvis af andre turister. Derfor er der store fordele ved at bo tæt på byen, så man kan nyde den i ro og fred i mange små bidder i de tidlige morgentimer og om aftenen, hvor den falder tilbage til sin sindige rytme.

... nærmere bestemt i landsbyen Pancole

Og hvor kan man bo bedre end i den lille landsby Pancole, der kun befinder sig seks km fra "Byen med de smukke tårne"? I Pancole kommer der kun meget få turister, for den har ikke andet at byde på end en håndfuld vingårde og en vidunderlig udsigt over landskabet og San Gimignano. I bakkerne omkring Pancole laves megen af den berømte Vernaccia di San Gimignano, som ofte regnes for en af Italiens bedste hvidvine.

Prisbelønnet vin

På vingården Cesani har familien Cesani lavet vin og olie i over 50 år. Deres vine er med rette berømte for deres høje kvalitet, som blandt andet flere gange har skaffet dem den eftertragtede udmærkelse "Tre Bicchieri" fra Italiens vinbibel "Gambero Rosso". Vinene kan for resten også købes i Danmark, hvis du ikke kan vente, eller hvis du gerne vil mindes.

Pool og vinsmagning

I haven har gæsterne adgang til pool på 12 x 6 meter, så man kan afsvale kroppen og drikke et glas køligt vin fra gårdens kælder, samtidig med at man ser ud over det smukke toskanske landskab. Hvad kan man ønske sig mere? Det skulle måske lige være den vinsmagning, som gården laver for gæsterne (mod betaling). 400 meter fra gården finder du desuden en restaurant.

Familiær stemning og få værelser

Men selv om flere generationer af familien stadig bor på gården, så er den blevet lidt for stor til dem. Karlene og pigerne bor her jo ikke mere, så familien har valgt at indrette en del af gården til hotelværelser. De i alt 10 værelser er nydeligt indrettet med gedigne møbler i god smag og har alle minibar. Du kan glæde dig til morgenmaden fordi den er absolut blandt de bedste du kan finde i Italien - familien Cesani har virkeligt forstået hvad rejsende fra andre kultur sætter pris på og gøre alt hvad de kan for at tilfredsstille deres behov for en ordentlig morgenmad. Vælger du at slappe af på gården om formiddagen og ønsker en let frokost, vil du få serveret små tapas / lækkerier ved at bestille den hos receptionen enten ved morgenmad eller dagen før inden kl. 18.00. BEMÆRK:Receptionen lukker kl. 18.00 og derefter er det kun muligt at tjekke ind efter aftale og mod betaling af tillæg. Så snart du ved, hvornår du lander, bedes du venligst oplyse os om det, så familien og dens medarbejdere kan arrangere tjek ind, hvis I skulle komme frem senere end kl. 18.00.Derfor skal du vælge Cantine Cesani

 • Nærmeste lufthavn: 72 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering

Cantine Cesani er ikke tilgængelig i øjeblikket

Cantine Cesani er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

 • Firenze Lufthavn: ca. 72 km (1h 10m)
 • Pisa Lufthavn: ca. 77 km (1h 20m)
 • Bologna Lufthavn: ca. 155 km (1h 50m)
 • Rom Fiumicino Lufthavn: ca. 284 km (3h 20m)
 • Rom Ciampino Lufthavn: ca. 293 km (3h 10m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Cantine Cesani. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Località Pancole 82/d
53037 San Gimignano (SI)

Koordinater

Latitude: 43.5057
Longitude: 11.0026

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Toscana, Certaldo
8,9
Meget godt
571 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 67 km
 • Afstand til centrum: ca. 4 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Loro Ciuffenna
8,7
Meget godt
100 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 72 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Pelago
9,5
Fabelagtigt
108 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 51 km
 • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
 • Pool (evt. sæsonåben)

Rejsemål Toscana

Vis flere