Rejser til San Giovanni d'Asso

Ferie i trøffelriget

San Giovanni d'Asso ligger i et område, der er berømt for hvide trøfler. I byens slot er der nede i den kølige kælder sågar indrettet et trøffelmuseum.

San Giovanni d'Asso er i det hele taget et godt sted at rejse til i Italien, hvis du vil bruge ferien på gastronomiske eventyr - udover trøfler er der naturligvis også gode lokale vine at udforske. Derudover er der dog også rig mulighed for at bruge den lille by som et udgangspunkt for udflugter til nogle af Toscanas mange andre natur- og kulturseværdigheder. Der er for eksempel mindre end en times kørsel til Siena.

Det er ideelt at bo i  San Giovanni d'Asso, hvis du holder af ferier i slow motion og nære oplevelser. Du kan for eksempel let bruge tiden på cykelture rundt i de smukke landskaber med skove, bakker og bølgende marker. Her findes talrige små, hyggelige landsbyer og vingårde hvor man kan gøre et stop og opleve det autentiske Toscana.

Kort over San Giovanni d'Asso

Brug kortet (klik) over regionen Toscana hvis du vil have et overblik over byen og de udvalgte hoteller og ferieboliger, vi tilbyder her.Ferieboliger og hoteller i San Giovanni d'Asso

Hos In-Italie Rejser er det nemt at finde ferieboliger i både Toscanas meste kendte byer og lidt ukendte perler som San Giovanni d'Asso. Her har vi håndplukket de hoteller, B&B, ferielejligheder og villa, som vi med vores "skandinaviske øjne" mener giver dig de bedste muligheder for at opleve det rigtige Italien. Samtidig ved vi naturligvis at en af de vigtigste ting ved en feriebolig er, at man føler sig rigtig godt tilpas og kan slappe helt af. 

Se vores udvalg af ferieboliger i San Giovanni d'Asso ved at bruge hotel søgemaskinen øverst her på siden. Finder du ikke den helt ideelle bolig i forhold til dine ønsker, må du meget gerne kontakte os. Vi har lang erfaring med Toscana og kan give dig bud på andre ligende hyggelige rejsemål i regionen.

 

Lokale links

Hjemmeside for byens trøffelmuseum

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Giovanni d'Asso