Rejser til San Giustino Valdarno

Fredfyldt middelalderby i Toscana på gammel romersk vej

San Giustino Valdarno ligger fredfyldt i floddalen, 20 km fra Arezzo og omkring 6o km fra både Firenze og Siena.

Byens oprindelse går tilbage til 1100-tallet, hvor den opstod langs en variant af handelsvejen Via Cassia. San Giustino Valdarno ligger som én af en række byer, der tilsammen udgør den såkaldte "Sette ponti"-rute, efter de syv broer man krydser undervejs i denne del af Toscana.

Området har i de sidste år oplevet en opblomstring inden for vindyrkningen. Der ligger således flere gode vingårde i nærheden af byen, som hører under det anerkendte Chianti vindistrikt. I San Giustino finder man diverse butikker, spisesteder, caféer og naturligvis det ugentlige marked. Du har derfor alle muligheder her for at opleve det idylliske landsbyliv, man forbinder med det autentiske Toscana. 

Kort over  San Giustino Valdarno

Du kan klikke på kortet over Toscana herunder og få et overblik over byen, samt de ferieboliger vi kan tilbyde her.Hvor skal du bo? Hotel, villa, ... ?

Escapeaway Rejser kan tilbyde dig flere hundrede omhyggeligt udvalgte ferieboliger i Italien. En stor del af disse ligger i Toscana, som er en af de regioner vi kender bedst. Her har vi håndplukket de hoteller, B&B, ferielejligheder og villaer, hvor du har den bedste mulighed for at slappe helt af og opleve det ægte Italien. 

Hvilken form for indlogering skal du vælge i San Giustino Valdarno? Det afhænger naturligvis først og fremmest af, hvilke ønsker og behov du selv har. Men skal du på ferie med en større gruppe venner eller for eksempel flere generationer af familien, kan vi varmt anbefale at leje en villa i Toscana. Det er en chance for at få det hele for jer selv med optimale betingelser for at nyde hinandens selskab uden at skulle dele pool, terrasse osv. med andre gæster. 

Har du spørgsmål til boligerne, du finder i søgemaskinen, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne flere tips til de bedste oplevelser i regionen baseret på dine ønsker. 

Lufthavne og transport

Vil du ikke køre hele vejen til Italien, er der gode chancer for at finde en direkte flyforbindelse til en af de nærliggende lufthavne. Den nærmeste mulighed er Firenze Lufthavn, som betjenes af blandt andet det spanske lavprisflyselskab Vueling. I sommersæsonen er der normalt direkte forbindelser til København. 

Du kan selv finde de flyforbindelser, som passer bedst til dine feriedatoer i søgemaskinen her øverst på siden ved at vælge 'Fly+ophold'.

Det er muligt at komme frem til San Giustino Valdarno med offentlig transport, men man skal dog være opmærksom på at der kan være få daglige forbindelser som passer. Skal man hertil fra lufthavnen ved Firenze tager det som regel en times tid i bil, mens det kan ende med at tage 3-4 timer med enten bus eller tog. Derfor vælger de fleste da også at leje en bil i Firenze Lufthavn. Det giver også flere muligheder for at tage på oplevelsesrige udflugter i løbet af ferien uden at skulle være begrænset af den offentlige transport.

Udflugter

Det er oplagt at følge Setteponti-ruten for at besøge nogle af andre hyggelige, gamle byer samt krydse de smukke middelalderbroer.  Dertil kommer, at San Giustinos Valdarno med dens beliggenhed på siden af Pratomagno-bjergkæden byder på masser af muligheder for at holde en aktiv ferie i Toscana med både vandreture eller cykling ad velafmærkede ruter i smuk natur.

Kulturelle seværdigheder er der heller ingen mangel på. Du bør som minimum sætte tid af til en udflugt til Arezzo, der ligger blot 20 min. kørsel væk. Lidt længere væk udgør både Siena og Firenze ligeledes sande overflødighedshorn af historiske seværdigheder, smukke kunstværker og ægte middelalderstemning. 

Vil du gerne udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt guide, kan vores samarbejdspartnere tilbyde et bredt udvalg af spændende udflugter i Toscana. Dem kan du med fordel booke online allerede før afrejsen til Italien.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Giustino Valdarno

Hvad siger gæsterne i San Giustino Valdarno?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 10 anmeldelser