Rejser til Santo Pietro Belvedere

Bo i det centrale Toscana med nem adgang til det hele

Tag med Escapeaway til Santo Pietro Belvedere og bo i passende afstand til både kysten, og byer som Pisa, Firenze, Siena og Lucca.

Der bor ikke mere end ca. 1200 indbyggere i Santo Pietro Belvedere, så det er ikke det vilde natteliv, man finder i landsbyen, men mindre kan nok også gøre det. Sandt at sige er her faktisk ikke ret meget mere end en bar, en kirke (vigtigt!), en telefonboks og en lille dagligvarebutik. Men i omegnen findes der flere restauranter og supermarkeder, og der er ikke langt til storbystemning i Pisa. Hvis man vil til stranden ved Tirrenia, er den 35 km væk, det samme gælder Pisa.

Santo Pietro Belvedere er beliggende syd for Arno-dalen, på en bakketop med udsigt over det omkringliggende lavland, som det sig hør og bør for den slags toskanske landsbyer, hvis historie går tilbage til dengang det var en fordel, at kunne overskue eventuelle fjender.

Kort over Santo Pietro Belvedere

Med et klik på kortet herunder kommer du videre til mere information om området. Se fx. hvad vi kan tilbyde af indkvartering, hvordan de enkelte seværdigheder ligger i forhold til Santo Pietro Belvedere, og afstande til nærmeste lufthavne, byer i Danmark og meget mere.Ferieboliger omkring Santo Pietro Belvedere

Denne del af Toscana er attraktiv at have som base for et længere ophold i Toscana, hvor man gerne vil have mulighed for at besøge mange seværdigheder og byer. Den centrale beliggenhed og relativt overkommelige landskab gør, at man ret hurtigt kan komme fra a til b. Hos Escapeaway anser vi Toscana som hjerteblod, og regionen er da også utroligt populær blandt danskere, som gerne vil lidt mere end strand og søer.

Brug søgemaskinen i toppen af siden, eller klik på fanen "Ferieboliger" herover, for at se mere om hvad vi kan tilbyde i området omkring Santo Pietro Belvedere.

Transport

Mest oplagt er det at flyve ind til den store lufthavn i Pisa, Galileo Galilei, som ligger kun 40km væk og kan nås på godt en halv time. I sommerhalvåret findes der direkte fly hertil fra Danmark, og lufthavnen er dejlig overskuelig - også når det kommer til billeje eller offentlig transport. Har man bedre flyforbindelser til Firenze er denne også et godt bud, da den ligger ca. 70 km væk og kan nås på under en time.

Fra Santo Pietro Belvedere er der kun ca. 15 minutters kørsel ad gode veje frem til den øst-vestgående motorvej langs Arno-floden, som forbinder hovedbyen Firenze, med Pisa og havnebyen Livorno på vestkysten.

I Pontedera kan man stå på regionaltoget og lade sig fragte til en af ovenstående byer. På den måde undgår man at skulle irritere sig over manglende parkeringspladser og trafikpropper. Jernbanerne i Italien er velfungerende og kører ofte.

Restauranter og shopping

I Italien gælder, at stort set uanset hvor lille en by er, har den alligevel mindst ét spisested. Det gælder også i Santo Pietro Belvedere, som har et par restauranter, en bar og en lille købmand. For at steppe lidt op i udvalget kan man køre til Ponsacco (9km) eller stationsbyen Pontedera. Men er man klar til at skrue helt op for shoppe-genet, så skal turen gå til områdets store by, Pisa, som har det hele.

Udflugter og seværdigheder

Santo Pietro Belvedere er ikke nogen stor seværdighed i sig selv, men ganske kort derfra (6km) ligger den gamle borg i Lari,  ligesom der ikke er langt (24km) til den ældgamle by Volterra. De fleste har dog nok sat et kryds ud fra Pisa (27km), ligesom Lucca (33km), Firenze (52km) og Siena (60km) ligger lige for.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Santo Pietro Belvedere

Hvad siger gæsterne i Santo Pietro Belvedere?

7,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 21 anmeldelser