Rejser til Sarteano

Sød lille by i provinsen af Siena

Sarteano er en sød lille by som ligger næsten på grænsen til Umbrien, ikke langt fra den fine Trasimenosø og byer som Montepulciano og Chianciano Terme. Området er af historisk betydning, da det ligger mellem Val d'Orcia og Valdichiana.

Specielt etruskerne har sat deres spor her og det er ved Sarteano, hvor du finder regionens vigtigste grave fra etruskernes tid. Med andre ord et perfekt sted for dig som kan godt lide historie og arkæologiske udgravninger. Men stedet byder ikke bare på historie, men også skønhed hvad gælder byer, landsbyer og natur.

Lille udbud men tilstrækkeligt

Selv om Sarteano er en lille by, så findes her det meste du behov for, og dagen går sin stille, skønne og typisk toscanske gang. Herfindes flere restauranter og et bar barer. Udover dette findes der apotek, bank, post og tre supermarkeder i byen. Parkering sker uden for byen, da du ikke kan køre ind i byens historiske centrum.

Charmerende landsbyer og byer


Der findes mange at se og udforske i provinsen af Siena f.eks. at bare stille at køre rundt i de bløde bakker, mens farverne skifter fra gult til grønt til brunt er en oplevelse. Når du har lyst, kan du stoppe til en kaffe i byer som Pienza og Montepulciano, hvorfra du har en fantastisk udsigt over landskabet. Vælger du Sarteano kan du opleve ikke bare Toscana men også endda Umbrien, som byder på fortryllende seværdigheder og smuk natur.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Sarteano

Hvad siger gæsterne i Sarteano?

9,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 18 anmeldelser