Rejser til Scandicci

Der er kun nogle få kilometer fra Scandicci ind til centrum af den smukke renæssanceby Firenze, der engang var en af de førende byer i Europa og i dag er spækket med enestående kulturskatte. Sammenlignet med sin berømte nabo er der ikke nogen særlig turisme i Scandicci eller for den sags skyld nogle kendte seværdigheder. Der er dog også her flere flotte, gamle villaer og kirker, som vidner om en lang historie. Dette er dog først og fremmest en fredelige forstad, der giver dig en ideel base at udforske Firenze og resten af Toscana fra.

Scandicci har til gengæld alt, hvad du behøver af indkøbsmuligheder, hvilket inkluderer et hyggeligt marked hver lørdag. Med letbanen, Tramvia, tager det desuden kun omkring 15 minutter at køre ind til Stazione Alamanni midt i Firenze. Så slipper du helt for at bekymre dig om parkering. Den korte afstand fra Scandicci betyder samtidig, at du har en oplagt mulighed for at opleve stemningen i Firenze først eller sidst på dagen, når de fleste andre dagsturister er draget videre.

Det kan anbefales at dedikere i hvert fald et par dage af ferien til at udforske Firenze, når du rejser til Scandicci. Du har dog også et glimrende udgangspunkt for at tage på udflugter til for eksempel Pisa, Lucca, San Gimignano, Arezzo og Siena. Dertil kommer alle de mindre, men mindst ligeså charmerende middelalderbyer, der ligger spredt ud over regionen. Holder du af vin, bør du naturligvis også udnytte chancen for at fordybe dig i det berømte Chianti vindistrikt.

Book en rejse til Scandicci i dag

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Scandicci og resten af Toscana. Søg efter fly og hotel, hvis du med det samme vil booke en flybillet til Pisa Lufthavn eller en af de andre internationale lufthavne inden for rækkevidde af Scandicci. I søgemaskinen kan du selv vælge afrejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af din ferie, anbefaler vi, at du supplerer med en lejebil. Det hele får du så som en samlet pakkerejse, som naturligvis er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Scandicci