Rejser til Seggiano

Den maleriske middelalderlandsby Seggiano ligger på en lille bakke i Val d'Orcia, regionen i det centrale Toscana, som med sine rullende bakker inspirerede renæssancens malere og i dag er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Beliggenheden på bakken betyder, at du mange steder i Seggiano har en skøn udsigt over det omkringliggende landskab.

Idyllisk lille middelalderlandsby

Øverst oppe ved byens kirke, Chiesa di San Bernardino da Siena, kan du for eksempel nemt falde i staver over det flotte vue ud over bakkerne. Fra denne panoramiske udsigt finder øjet naturligt de mange olivenlunde og snoede veje, som er perfekte til både gå- og cykelture, hvis du vil udforske nærområdet på en rejse til Seggiano. Læg for eksempel gerne vejen forbi Santuario Madonna della Carità. Det lille kapel omkring en kilometer neden for byen blev bygget omkring slutningen af det 16. århundrede i håbet om, at det ville beskytte mod en alvorlig hungersnød. Indenfor er smukke kalkmalerier.

Rejser du til Seggiano, har du en række af Toscanas mest interessante udflugtsmål inden for din rækkevidde. Vil du opleve mere af Toscana på en rejse til Seggiano, bør du leje en bil til ferien. Også af praktiske grunde må det anbefales at have en bil til rådighed her. Den lidt afsides, fredelige beliggenhed, som er ideel til en afslappende ferie, betyder, at det kan være lidt vanskeligt at komme omkring med offentlig transport, selvom der er busforbindelse til byen. Du kan ganske vist få de fleste daglige fornødenheder hos byens købmand, men et egentlig forretningsliv er her ikke.

Seggiano, der har knap 1000 indbyggere, er et godt udgangspunkt for udflugter. Denne hyggelige landsby er dog også et sted man har lyst til at blive hængende. Sammenlignet med Siena mod nord er der naturligvis ikke samme udvalg af seværdigheder og kulturliv i denne lille landeby. Men middelalderatmosfæren er den samme, og du kan bruge overraskende lang tid på blot at spadsere rundt i de smalle, brostensbelagte gader for at suge stemningen til dig.

I nogle af byens gamle, rustikke stenhuse er der indrettet restauranter og caféer, hvor du kan udforske det lokale køkkens herligheder. Om sommeren er der udendørs servering, så du kan betragte byens stille liv sammen med din mad. Gastronomisk er Seggiano kendt for sin olivenolie, der er blevet produceret her i mange generationer. En af byens mest kendte seværdigheder er da også Olivo nel Cisternone, et oliventræ plantet over en cisterne fra middelalderen. Med tiden vil dette oliventræ se ud som om det svæver, når dets rødder hænger frit ned i den gamle vandbeholder.

Bestil din rejse til Seggiano online

Vi har ud fra gæsteanmeldelserne allerede håndplukket de bedste hoteller og ferieboliger i Seggiano. Dem har vi samlet i søgemaskinen her på siden, hvor du også nemt kan bestille flybillitter, hvis du ikke vil køre hele vejen til Italien.

Når du køber en pakkerejse hos Escapeaway med både ophold og fly, er du altid dækket af rejsegarantien. Hvis du vælger selv at stå for transporten, og kun køber ferieopholdet gennem os, kan du i de fleste tilfælde vælge gratis afbestilling på opholdet.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Seggiano