Rejser til Subbiano

En af Toscanas ukendte perler

Den lille ukendte by Subbiano ligger i et let bakket landskab, som er præget af oliventræer og vinmarker, ved floden Arno.

Floden der siden stor og mægtig løber gennem Firenze og Pisa, er her endnu forholdsvis fattig på vand. Men sætter alligevel et flot præg på byen. Her 14 km fra den prægtige kulturby Arezzo ånder alt fred og ro, så man kan nyde de små gader i byen med deres hyggelige caféer, restauranter og butikker.

Her er et par kønne kirker, og 8 km uden for byen finder man det imponerende neogotiske slot Castello di Valenzano, som bestemt er et besøg værd, ikke mindst for den gode restaurant "La Principessa", men også for den søde lille romanske kirke fra 1100-tallet.

Kort over Subbiano 

Klikker du på kortet, kan du se placeringen af ferielejligheder, hotelelr og villaer i detet område af Toscana.Hotel, ferielejlighed eller ... ?

Er du ved at planlægger en ferie i Toscana? Så overvej at booke et hotelværelse, en ferielejlighed med køkken, en villa eller måske et ophold på et bed and breakfast i Subbiano. Escapeaway Rejser har mange års erfaring med at udvælge de bedste ferieboliger i Toscana og kan derfor tilbyde et stort udvalg af boliger i denne smukke region. Finder du ikke et sted, der falder i din smag i Subbiano, kan vi derfor helt sikkert hjælpe dig med at finde noget i en af Toscanas mange andre små, charmerende landsbyer. Er det det rolige liv på landet, du vil opleve, kan du eventuelt også overveje en ferie på et agriturismo i Toscana - en ferieform som med god gund er blevet meget populær - da man her både bor landligt og har et godt udgangspunkt for kultur- og naturoplevelser. 

Nærmeste lufthavne og transport

Perugis og Firenze lufthavnene ligger i nogenlunde samme afstand fra Subbiano. Der er derfor normalt gode muligheder for at finde en flyrejse, som passer til din ferie. Disse lufthavne betjenes af både traditionelle flyselskaber som KLM og Lufthansa samt lavprisselskaber som Vueling og Ryanair. Du kan selv nemt tjekke det aktuelle ruteudvalg fra Danmark ved at bruge søgemaskinen øverst på siden. 

Der kører tog fra både Perugia og Firenze til Subbiano (med et skifte i Arezzo). Foretrækker du at have bilens frihed til at udforske Toscanas mange seværdigheder i eget tempo uden at være afhængig af køreplaner, kan du med fordel vælge at bestille en lejebil hjemmefra, som du afhenter i lufthavnen.

Lej en billig bil i Toscana til din ferie

Langt de fleste som besøger Toscana vælger at leje en billig bil, og det er den nemmeste og billigste måde at komme til dit hotel eller ferielejlighed, med mindre du skal bo i nogle af de større byer som Pisa eller Firenze. I billeje-søgemaskinen kan du sammenligne priser og ledige lejebiler fra de bedste biludlejningsselskaber i Toscana, og priserne på din lejebil er altid inkl. fri kilometer og samtlige lovpligtige forsikringer.

Sammenlign priser på billig billeje i Toscana

Bestil din rejse til Toscana som en samlet pakke

Når du har fundet en feriebolig, som passer til dine ønsker hos Escapeaway Rejser, kan vi også tilbyde dig at bestille en flyrejse og eventuelt billeje eller transfer. Det er ligeså billigt at bestille din rejse som en samlet pakke hos os som at sammensætte den selv. Desuden har du så den fordel, at din rejse vil være dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden samt vores udvidet ansvarsforsikring. Vi tilbyder et stort udvalg af rejser til denne del af Italien og du kan rejse i nøjagtig det antal dage som passer dig bedst. brug rejse-søgemaskinen til at samemnligne priser på billige rejser til Toscana.

Læs mere om billige rejser til Toscana med fly

Restauranter og indkøbsmuligheder

Der ligger adskillige spisesteder i Subbiano og ligeledes i nabobyen Capolona på modsatte side af floden. Til de daglige fornødenheder, og hvis du selv vil står for ferien måltider, er der adskillige butikker og supermarkeder i og omkring byen.

Udflugter

Du bor tæt ved en af Toscanas mest velhavende byer, Arezzo, som er kendt for produktionen af guldsmykker og for sine mange antikvitetsbutikker. Selv hvis du ikke kommer for at shoppe, er byen bestemt et besøg værd. Byens lange historie fornemmes således tydeligt, når man går en tur i de smalle gader eller står på en af de smukke pladser. Her er der mange seværdigheder for den kunstinteresseret - for eksempel er det et must at besøge kirken Chiesa di San Francesco, hvor man finder et af renæssancemaleren Piero della Francescas største værker. 

Derudover bor du i et område, som i høj grad indbyder til at drage på spontane udflugter for at finde små ukendte perler. Ofte når man ikke så langt før man får lyst til at stoppe i en af de andre charmerende middelalderbyer i området. Her er der selv i mindre byer ofte gode muligheder for at nyde et godt måltid på en restaurant og café. Du har dog også en berømt by som Siena inden for din rækkevidde, der er et oplagt mål for en dagsudflugt.

VIl du gerne have det maksimale ud af dine ture? Så tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af spændende udflugter i Toscana med certificeret guider, der har et indgående lokalkendskab. Udflugterne kan du med fordel booke online allerede hjemmefra.

Lokale links

Byens offcielle hjemmeside

Officiel turisthjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Subbiano

Hvad siger gæsterne i Subbiano?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 20 anmeldelser