Agriturismo Il Pozzo

Vores vurdering

9,6
Fabelagtigt
21 anmeldelser
Marie Strutzenblad
Besøgt af
Marie Strutzenblad

Vi befinder os lige nord for Arezzo, og har netop lagt den lille by Subbiano bag os. Landskabet bliver grønnere og grønnere og den ene bløde bakke afløser den anden. Smukke olivenlunde og vinmarker følger os og er en ekstra påmindelse om, at vi rent faktisk befinder os i en af landets mest billedskønne regioner, hvis nu vi skulle få den tanke, at nogen ville sige noget andet. Vejen som fører os op til denne agriturismo i Toscana er let at køre forbi, da der ikke er noget skilt, men hvis du har passeret togskinnerne (syd fra), er det næste vej til venstre, en meget smal vej som stiger let. Pludseligt ligger det der, med sine fire stenhuse og den udendørs swimmingpool, og venter indbydende.

Åh, de gør mig varm om hjertet, alle disse gamle landhuse, som ligger spredt ud over hele Toscana, og det jeg sætter mest pris på, er den helt særlige og meget familiære atmosfære. Agriturismo Il Pozzo er ingen undtagelse, snarere tværtimod, og her er selv børn velkomne, hvilket du tydeligt vil kunne mærke. En del vill nok kalde gården for en lille juvel med ejeren Carla Veneri som kronen på værket, og andre igen ville nok gerne kunne kalde gården for deres hjem. Men uanset hvad, så hersker der en varm atmosfære, som de fleste der ønsker at opleve "det ægte Italien" vil sætte pris på. Derudover er det omkringliggende landskab smukt, og maden som serveres er både god og traditionel.

Det er altså Carla, som byder dig velkommen til sit lille "paradis", og selv om gården er et familieforetagende, så er det hende der står med hovedansvaret. Vi er overbeviste om, at du vil være i de bedste hænder! Gården blev renoveret i 2004, og man har naturligvis forsøgt at bevare alt det originale, både hvad angår farver og form. Møblerne er tidssvarende, og nogen vil måske finde dem en anelse "gammeldags", men jeg synes alligevel, at en alt for moderne indretning ville have forstyrret det det autentiske og rustikke udtryk. Og hvad skal vi også med moderne ting, når vi befinder os midt i "paradis".

Agriturismo Il Pozzo er et hideaway, som adskiller sig lidt fra de øvrige steder, vi tilbyder. Her lægger vi stor vægt på selve oplevelsen, og så snart du træder ud af bilen, kan du tage en dyb indånding og lade skuldrene sænke sig. Den hyggelige Agriturismo Il Pozzo ligger nemlig naturskønt oppe på en lille bakke og et stykke væk fra landevejen, hvilket betyder, at der hersker fred og idyl. På trods af at du befinder dig på landet, er du ikke langt fra civilisationen, og de små byer Subbiano og Capolona ligger blot 3-4 kilometer væk.

Subbiano og Capolona er små byer, som på trods af den beskedne størrelse både har bar'er, restauranter, bageri og bank, og da du er på egen kost, er det praktisk, at der også findes en købmand og en slagter i byen. Olivenolie behøver du dog ikke at slæbe med hjem til lejligheden, for på gården producerer de olie af absolut bedste kvalitet. På gården kan du også købe vin, grøntsager og brød - for du befinder dig jo trods alt på en agriturismo, med alt hvad det indebærer. Lejlighederne er komfortable og har alle et privat udeområde, hvor du kan nyde din hjemmelavede mad, den gode vin og stilheden, og hvad er bedre efter et godt måltid end en dejlig spadseretur i haven en lun sommeraften.

Carlas mor er køkkenchefen med det magiske touch. At spise godt, er en vigtig del af ferien for mange, og jeg er den første til at give dem ret. Hvis maden så oven i købet er tilberedt med passion, kærlighed og glæde i den traditionelle ånd, ja så er jeg kommet i paradis. Gårdens restaurant byder ikke bare på gode måltider baseret på lokale råvarer af bedste kvalitet, men også på en rustik atmosfære med stenvægge, åbne buer, stengulv og loftsbjælker, og i vintermånederne kan du til og med nyde varmen fra den knitrende ild.

Carla som er den venlige værtinde har god opbakning fra sin mor, som desuden er den der tryller i køkkenet med sine magiske fingre, og hvis du spørger, lærer hun dig sikkert gerne et trick eller to. Til maden kan du smage gårdens egen vin og glem nu for alt i verden ikke at dyppe brødet i olivenolie og salt. Da restauranten ikke er åben alle ugens dage, kan du vælge at tage til centrum af Subbiano, eller selv at lave mad, hvilket jeg personligt synes er rigtig hyggeligt. Du kan også grille under åben himmel på den fælles grill, og rejser du med venner, kan du arrangere et rigtigt grill-party. Maden kan efterfølgende nydes på dit eget udeområde, hvor der både er borde og stole.

Da Il Pozzo ligger i Toscanas østlige del, er du tæt på naboregionerne Umbrien og Marche. Umbrien minder meget om Toscana og har mange "skatte", som er et besøg værd. Selv Marche, som er lidt mere ukendt end de to andre, har meget at byde på og her taler vi især om natur, mad og den fantastiske kystlinie. I nærområdet kan du besøge den pittoreske by Cortona, hvor man indspillede filmen "Et hus i Toscana", charmerende Greve in Chianti med sine enorme vinområder, fascinerende Siena, hvor historien findes i alle de mange sten og den verdensberømte Firenze med de smukke bygningsværker, markedspladser og kunstmuseet Uffizierne. Nu har vi bare skrabet lidt i overfladen, og som du sikkert allerede har forstået, er der et hav af ting du kan se og gøre i denne del af Italien.

 

 

 

Derfor skal du vælge Agriturismo Il Pozzo

 • Nærmeste lufthavn: 108 km
 • Afstand til centrum: ca. 3 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Som gæst på Agriturismo Il Pozzo har du fri adgang til gårdens grøntsagshave, hvor du kan plukke tomater, zucchini, auberginer og urter af forskellig slags. Du kan tage med Francesca til vinkantinen Fattoria Vitereta, hvor du kan få en prøvesmagning. Gården er altså godt til dig, som vil tæt på den italienske hverdag samtidig med, at du vil bo på et afslappende og uhøjtideligt sted. På forespørgsel og mod et tillæg kan du få undervisning i italiensk og oven i købet et kursus i madlavning. For mere avancerede vinsmagninger med sommelier kan det arrangeres mod et tillæg. Restauranten har ikke åbent alle ugens dage, så forhør dig i god tid med Carla, hvilke dage og tider der er gældende, og husk på, at alle måltider, inkl. morgenmad skal forudbestilles dagen inden. Gårdens vand indgår, selv det med brus. Wi-Fi findes ved kontoret og restauranten.

Ønsker du ekstra skift af sengetøj og håndklæder kan de arrangeres mod et mindre tillæg. Der er vaskemulighed på gården mod en tillæg på 7 euro pr. vask. Hvis du ikke medbringer egen cykel, kan du leje mountainbikes på forespørgsel, så du kan udforske omegnen. Selv guidede ture til fods, på cykel eller til hest kan arrangeres. Du kan også få rideundervisning på gården, og det gælder for børn fra 4 år og op. Som du sikkert allerede har gættet, er der dyr på gården og noget som børnene synes er ekstra sjovt er den legesyge hund og katten, som gerne vil kæles med. Hvis du hører til de aktive, er der et idrætscenter et par kilometer væk, hvor der bl.a. er tennisbane.

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

 • Afstand til centrum: ca. 3 km
 • Subbiano: ca. 2.9 km
 • Capolona: ca. 3.7 km
 • Castel Focognano: ca. 13 km
 • Talla: ca. 13 km
 • Stemningsfulde Arezzo, der dannede baggrund for "Livet er smukt" af Roberto Benigni: ca. 17 km
 • Siena, Italiens måske mest elskede middelalderby: ca. 77 km
 • Ponte Vecchio, shopping og domkirken i Firenze: ca. 88 km
 • Firenze Lufthavn: ca. 108 km (1h 30m)
 • Pisa Lufthavn: ca. 172 km (2h 10m)
 • Bologna Lufthavn: ca. 191 km (2h 10m)
 • Rom Ciampino Lufthavn: ca. 246 km (2h 40m)
 • Rom Fiumicino Lufthavn: ca. 266 km (3h 0m)

Der er i alt 9 lejligheder på Agriturismo Il Pozzo og så er der mulighed for at leje hele gården, og på den måde have adgang til en privat pool. Vi befinder os på en gård, hvor ingen af lejlighederne ligner hinanden, og det giver stedet en ekstra charme. Alle lejligheder har åben pejs samt badeværelse med toilet og bruser. Indretningen er landlig og lidt "gammeldags" men som passer perfekt sammen med bygningerne. En del lejligheder har synlige loftsbjælker og stenvægge, mens andre har farverige vægge i forskellige farver. De lejligheder som har et "lille" køkken, har kun to kogeplader, mens de andre har fire.

Basilico: er et selvstændigt lille hus med opholdsrum og spiseplads, køkken og soveværelse med dobbeltseng. Du har eget udendørsområde. Huset ligger mellem Rosmarino og indgangen til restauranten.

Menta: ligger på første sal (i den største bygning) og har indgang fra terrassen. Der er opholdsrum med spiseplads, et lille køkken og soveværelse med dobbeltseng. I opholdsrummet er der en sovesofa til en person, som kan benyttes mod tillæg. Du deler terrasse med lejlighed Malva, men har eget bord og stole.

Timo: ligger i stueetagen. Der er opholdsrum med spiseplads, lille køkken og soveværelse med dobbeltseng. I opholdsrummet er der en sovesofa til to personer, som kan benyttes mod tillæg. Du har eget udendørsområde.

Malva: ligger på første sal (i den største bygning) og har indgang fra terrassen. Der er et opholdsrum med spiseplads, lille køkken, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Du deler terrasse med lejligheden Menta, men har eget bord og stole.

Verbena: har indgang fra haven. Der er et lille køkken, et rummeligt soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Du har eget udendørsområde.

Nippetella: ligger på første sal og har indgang direkte fra haven bag huset. Der er et opholdsrum med spiseplads, et lille køkken, soveværelse med køjesenge og soveværelse med to enkeltsenge. Der er ekstra badeværelse i denne lejlighed. Du har eget udendørsområde.

Melissa: ligger på første sal og har indgang direkte fra haven bag huset. Der er et opholdsrum med spiseplads, køkken, soveværelse med køjesenge og soveværelse med to enkeltsenge. Du har egen udendørsområde.

Salvia: ligger på første sal og har indgang fra en udendørs trappe i mursten. Der er et opholdsrum med spiseplads, køkken, et lille læseværelse, to soveværelser med fransk seng og soveværelse med to enkeltsenge. Der er ekstra badeværelse i denne lejlighed og eget udendørsområde i haven.

Rosmarino: er fordelt på tre etager. Nederst er der et opholdsrum og køkken. På første sal er der et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med enkeltseng. På øverste etage (skråt tag) er der et soveværelse med to enkeltsenge. Der er to ekstra badeværelser i denne lejlighed. Du har eget udendørsområde.

Faciliteter:

 • Aircondition i soveværelset mod tillæg
 • Sat-TV
 • Telefonstik til internetopkobling
 • Opvaskemaskine
 • Brødrister
 • Elkeddel
 • Microovn
 • Italiensk kaffemaskine
 • Barneseng og barnestol på forespørgsel
 • Badeværelse med hårtørrer
 • Poolhanduk

At betale på stedet:

 • Depositum €200
 • Evt. lokal turistskatt
 • El, gas, vand er inkluderet
 • Slutrengøring er inkluderet
 • Sengetøj og håndklæder er inkluderet (et sæt)
 • Aircondition på forespørgsel €12-20/dag afhængig af lejlighedtype
 • Køkkenet skal efterlades rengjort og affald skal være fjernet
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Agriturismo Il Pozzo. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Località Il Pozzo
52010 Capolona

Koordinater

Latitude: 43.5896
Longitude: 11.8681

Hvad siger vores gæster om Agriturismo Il Pozzo?

9,8
Lars Christian, Fredericia

Fantastisk sted i Toscana

Il Pozzo var et fantastisk sted, fredfyldt og velholdt. Fin lejlighed med god plads. Måske gerne lidt mere læselys. Mulighed for at deltage i spisning x 3 ugentligt...
10,0
Lars Simon, Mårslet

Fantastisk service, autencitet og afslappende atmosfære!

På anbefaling holdet vi en uges ferie på Il Pozzo. Det fortrød vi ikke. Stedet oser af autencitet, godt værtsskab, hvor især Carla er omdrejningspunktet, og ren...
9,3
Vilhelm, Kokkedal

Fantastisk smukt og vidunderlig sted

Konceptet med den økologi og med en meget serviceminded Carla er alle pengene værd. Vi spiste middagsmad tre gange og nød den fantastiske mad og selskabet med...

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Rejsemål Toscana

Vis flere