Rejser til Treppignana

Offroad og på toskansk landsbycrawl

Treppignana er en lille landsby på kun 19 huse og ca. 93 indbyggere, placeret 920 m.o.h. og med et slot på toppen. Besøg landsbyen og nyd den panoramisk udsigt over de grønne bakker hvis du er ude og udforske den toskanske perlerække af små landsbyer.

Hvad skal vi dog sige om Treppignana? En lokalhistoriker ville utvivlsomt kunne diske op med adskillige beretninger om denne lillebitte landsbys historier gennem århundrederne og muligvis endog sagn om bosættelser i forhistorisk tid.

Kort over Treppignana

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Fred, ro og vandreture

Vi andre kan imidlertid kun sige, at vi her befinder os for enden af en lang snørklet vej, der fra den store landevej i bunden af dalen bringer os op i bakkerne til denne klynge huse, hvorfra der er en betagende udsigt over landskabet, absolut fred og ro samt glimrende muligheder for at bevæge sig ud på vandreruter.Ferieboliger i Treppignana

Hos Escapeaway Rejser kan du hurtigt søge blandt hundredvis af ferieboliger i Italien, som alle er nøje udvalgt af vores rejsekonsulenter med lokalt kendskab. Udvalget i Toscana inkluderer en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer. 

Er du på udkig efter en feriebolig i Treppignana, kan du med søgemaskinen ovenfor nemt få et overblik over mulighederne i og omkring byen. Er det fredelig, landlig idyl, du drømmer om? Så er muligheden for at holde ferie på et agriturismo i Toscana måske lige præcis det, du søger. Her får du samtidig en unik chance for at opleve dagens gang på et italiensk landssted, hvor der for eksempel dyrkes vin eller oliven.

Har du spørgsmål om de forskellige indlogeringsmuligheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vores rejsekonsulenter er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at sammensætte den helt perfekte ferie.

Lufthavne og lokal transport

Nærmeste lufthavn til Treppignana er Pisa lufthavn. Inden for rækkevidde er dog for eksempel også lufthavnen ved Firenze. I disse lufthavne finder du et bredt udvalg af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til det meste af Europa - heriblandt Danmark. 

I søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser kan du selv nemt søge efter priser og bestille flyrejser til samtlige lufthavne i Italien. 

Der er omkring 6 km til nærmeste togstation, Fosciandora Ceserana, og selvom der er busforbindelse til Treppignana, anbefales det derfor at have en bil. Det gør det ikke blot nemmere for dig at komme til og fra lufthavnen, men giver dig samtidig mere frihed til at udforske Toscanas mange seværdigheder i dit eget tempo uden skelen til køreplaner. 

Bestil din rejse til Treppignana som en samlet pakke

Medmindre du planlægger en kør-selv ferie i egen bil, er det oplagt at bestille feriebolig, fly og eventuelt billeje som én samlet pakke lige her hos Escapeaway Rejser. Det er nemmere end at skulle arrangere hver ting for sig, og ikke mindst giver det ekstra tryghed, da din ferie så er dækket af både pakkerejseloven, Rejsegarantifonden og vores udviddet ansvarsforsikring.

>> Få mere information om pakkerejser til Toscana

Restauranter og indkøb

Der er ingen restauranter eller supermarkeder i selve Treppignana. Byens meget beskedne størrelse taget i betragtning er dette ikke så overraskende. Dette er også en af grundene til, at du bør have en bil til rådighed. Så er der til gengæld også mange muligheder både hvad angår spisesteder og forretningsliv inden for rækkevidde i for eksempel nabobyen Barga

Udflugter

Det er ikke blot for det store udvalg af restauranter, trattoriaer, pizzeriaer og butikker, du bør lægge vejen forbi Barga. Byen som er optaget på listen over Italiens smukkeste middelalderlandsbyer, indbyder også til slentreture i charmerende gader blandt flotte gamle bygninger og afslappende stunder på hyggelige pladser. 

Treppignana er også et godt udgangspunkt for at tage på udflugter til en række af Toscanas mest kendte kulturbyer. Du bor for eksempel ikke ret langt fra maleriske Lucca, som blandt andet er kendt for sine intakte forsvarsmure og rige kulturliv. Det er også næsten et must at tage en tur til Pisa for at se det skæve tårn og de mange andre lidt mindre kendte seværdigheder. 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Treppignana