Udflugter Toscana

Book udflugter i Toscana online

Se vores store udvalg af udflugter i Toscana, som du kan booke og betale direkte online - du har masser af gode oplevelser i vente.

Danskernes favorit-region i Italien er uden tvivl Toscana, hvor de store oplevelser bare står i kø. Book dine udflugter hjemmefra, så alt er på plads inden afrejse. Det giver ro i maven og afklarede forhold på destinationen. Sammen med Viator tilbyder vi en bred vifte af udflugter i Toscana, hvor kvaliteten er i højsædet med god transport og dygtige, certificerede guider.

Du finder bl.a. udflugter i Toscana, hvor bus eller tog er inkluderet, men også byvandringer og endda mulighed for guidede cykelture, og bestilling af billetter til diverse attraktioner, hvor du ellers vil opleve stor ventetid ved skranken.

>> Klik her og så priser online på udflugter i Toscana og andre rejsemål i Italien

Når du booker udflugter i Toscana her på siden, har du mulighed for at betale med det samme, og dermed sikre dig og dine rejsefæller en plads på den pågældende udflugt. Dermed undgår du usikkerhed på rejsen, og da der er afregnet på forhånd, skal du kun tænke på at have kontanter med til evt. drikkepenge, samt hvis mad undervejs ikke er inkluderet.

Ofte vil der være afhentning inkluderet direkte på dit hotel - husk at læse betingelserne grundigt. Vi samarbejder med Viator, som er et datterselskab til TripAdvisor, om at tilbyde disse udflugter, og vi beder dig bemærke, at det er Viator, som udbyder udflugterne, og at Escapeaway ikke kan stilles til ansvar for disse, hvorfor du også skal kontakte kundeservice hos Viator hvis du har spørgsmål til deres produkter.

>> Læs mere om udflugter