Vandreferie Toscana

De bugtende bakkelandskaber og smukke skovområder i Toscana indbyder til en vandretur, hvor du udforsker området i dit eget tempo, langs bugtende stier og rislende vandløb. Book en vandreferie i Toscana med Escapeaway i dag!

Faktisk er gåben et af de bedste transportmidler i Toscana, fordi du til fods har tid til at tage imod alle lydindtryk, dufte cypresserne og se på detaljerne i de smukke toscanske landskaber. Du går langs modne vinranker og marker med store, gule solsikker, der i løbet af dagen vender og drejer sig efter solen. Du kan være ude for, at dagen starter med tåge i dalene, indtil solen får brændt igennem og åbner en flot, blå himmel for dig. På hver vandretur oplever du noget forskelligt, og du lægger mærke til landskabernes skiftende karakter.

Ligesom i Danmark skal du være omhyggelig med at dække dig til, så du ikke bliver bidt af skovflåter. Undersøg ved dagens slutning, om der alligevel skulle sidde en flåt på dig. I Toscana kan du støde på slanger, men de er sky og bider ikke, medmindre de føler sig truet. Vejret er varmere end i Danmark, så du skal huske at medbringe en dunk med vand. Vandring i Toscana er ikke bare sikkert og ganske ufarligt. Det er også fantastisk afslappende og livgivende.

>> Se alle rejser til Toscana

>> Læs mere om vandreferie