Rejser til Venturina

Byen med de varme kilder

Venturina blev for få år siden formelt omdøbt til Venturina Terme som en henvisning til de varme kilder, byen har været kendt for siden grundlæggelsen.

Den lille by byder derudover ikke på de store kulturelle eller underholdningsmæssige tilbud. Det skulle da lige være det lukulliske konditori i Via Dante, hvor man kan få stillet sin trang til søde sager på en mindeværdig manér.

Ellers har Venturina såmænd kun de sædvanlige par dagligvarebutikker og restauranter at byde på, men til gengæld så ligger byen godt i så mange andre henseender. Her er nemlig kun 7-8 km til stranden, og da den gamle romervej Via Aurelia, som nu er motorvej, passerer få kilometer fra byen, kommer man hurtigt omkring.

Vil man have kultur og historie for alle pengene, kan man passende køre de 27 km til Massa Marittima, men også Pisa og Siena ligger inden for rækkevidde (ca. 100 km).

Kort over Venturina i Toscana

Brug kortet over regionen Toscana herunder til at danne dig et overblik over byen og de ferieboliger udvalgte villaer og hotelelr, vi kan til tilbyde i området.Hoteller, ferielejligheder og villaer i Venturina

Vil du have en god base, hvorfra nogle af Toscanas største kulturelle seværdigheder kan udforskes? Så er Venturina et godt bud. Her bor du desuden med strande og smukke naturområder inden for kort rækkevidde. Vi har allerede udvalgt byens bedste ferieboliger, som vi har samlet i rejsesøgemaskinen øverst her på siden.

Indtast blot dine feriedatoer i hotel søgemaskinen for at få en oversigt over ledige, håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i og omkring Venturina. 

>> Bestil din feriebolig i Toscana her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Venturina