Rejser til Vicchio

Lille by nær Firenze

Vicchio er en "typisk" lille toskansk by, hvor livet går sin rolige gang. Byen ligger omgivet af bakker og marker, nordøst for Firenze.

Syd for byen løber floden Sieve, og nord for ligger en lille sø, Lago di Montélleri, som indbyder til en hyggelig picnic på et tæppe.

Området har været befolket siden oldtiden, men som egentlig by opstod Vicchio først i slutningen af det 13. århundrede. Dette er kunstneren Giottis hjemegn, og også Beato Angelicos, hvilket du lægger mærke til her og der. Byens teater hedder netop Giotti, og mange begivenheder, som afholdes i byen, har navn efter mestrene. Derudover er Vicchio kendt som en af højborgene for de italienske frihedskæmper under Anden Verdenskrig.

Vicchio er ikke stor, men du kan finde et lille udvalg af restauranter og madbutikker. I Borgo San Lorenzo, som ligger 7 km. væk, er udvalget lidt større, og hvis du længes efter pulserende liv og menneskemylder, samt et stort udbud af restauranter, caféer og butikker, så begiv dig til Firenze, der ligger blot 38 km. væk.Find din feriebolig i Vicchio

Udvalget af ferieboliger i Italien er stort, ikke mindst i Toscana som er et af landets mest populære rejsemål. I søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser finder du dog kun hoteller, ferielejligheder, villaer osv., som vores lokalkendte rejsekonsulenter har håndplukket. Vi har kort sagt gjort forarbejdet med at sortere i det store udvalg, så der blot er tilbage for dig at vælge den bolig, som passer bedst til dine ønsker for ferien.

Brug rejsesøgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt overblik over ledige ferieboliger i og omkring Vicchio i din ferieperiode. Har du spørgsmål om de forskellige indlogeringsmuligheder, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige ferie for dig i Toscana.

Lufthavne og lokal transport

Vil du ikke køre hele vejen fra Danmark, er der gode muligheder for at flyve til denne del af Italien. Nærmeste lufthavn i forhold til Vicchio er Firenze Lufthavn - officelt Aeroporto di Firenze (lufthavnskode FLR). Denne lufthavn betjenes af en bred vifte af flyselskaber, som i dele af sæsonen blandt andet har ruter til  Københavns Lufthavn. 

Selvom du tager flyveren til Italien, er der ikke noget til hindre for at du samtidig får alle fordelene, der følger med at være på kør-selv ferie i Toscana. Der er således gode muligheder for at bestille billeje i de fleste lufthavne, hvilket du med fordel kan gøre allerede hjemmefra. Selvom der er togforbindelse til Vicchio fra blandt andet Firenze, ønsker mange af vores rejsende da også at have den ekstra frihed som en lejebil giver til at tage på udflugter i eget tempo.

Ekstra tryghed med en pakkerejse til Toscana

Det er ikke blot nemmere at bestille både feriebolig, flyrejse og eventuelt billeje på én gang hos os. Det giver dig også den fordel, at din ferie så automatisk er dækket af Rejsegarantifonden og vores udviddet ansvarsforsikring. 

Bestil din rejse til Toscana som én samlet pakke - det er nemt og hurtigt. 

Udflugter

Landskaberne og naturen omkring Vicchio er smuk og indbyder til friluftsaktiviteter som vandring og cykling. I den nærliggende Parco Nazionale Foreste Casentinesi er der for eksempel flere hundrede kilometers vandre- og cykelstier at boltre sig på. 

Er du mere til afslappende aktiviteter, bor du også godt i forhold til at tage på vingårdsbesøg. Der er for eksempel ikke ret langt til det anerkendte Chianti vindistrikt

Det er naturligvis heller ikke til at komme uden om Firenze, som er nem at nå fra Vicchio. Her venter der året rundt masser af kulturelle begivenheder, markeder, historiske seværdigheder og museer i verdensklasse. Det kan for eksempel anbefales at besøge Galleria degli Uffizi, hvor du blandt andet kan se værker af mestre som Botticelli og Leonardo da Vinci.

Ønsker du at opleve regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, kan vores samarbejdspartnere tilbyde talrige velorganiserede udflugter i Toscana, som du med fordel kan booke online før afrejse.

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Vicchio