Lej en Villa i Toscana

Lej en villa i Toscana til hele familien - se Danmarks største udvalg hos Escapeaway

I Toscana er der rig mulighed for at udleve drømmen om at være herre i eget hus, da vi har et stort udbud af private villaer. Her skal man ikke deles om poolen eller haven med andre end sig selv og sine gæster. Nøgleordet er med andre ord selvstændighed, frihed og tid til at nyde livet!

Når man lejer en villa i Toscana, vil man ofte have de bedste kort på hånden for at slappe af i omgivelser, som lover 100 % privatliv og stadig kunne nyde godt af Toscanas rige udbud af oplevelser. I egen villa har man også den fordel, at hvis man rejser det rette antal personer, som svarer til villaens kapacitet, vil den samlede pris pr. næse ofte ikke blive væsentligt højere end de mere traditionelle feriecentre eller lejlighedskomplekser.

Hos Escapeaway har vi formidlet villaer i Toscana siden 1999 og alle boliger er nøje udvalgt og håndplukkede, så de passer til vore skandinaviske gæster. Mange af villaerne er velegnede til børnefamilier, da de er med egen pool, mens andre igen er målrettet det voksne publikum, som prioriterer høj kvalitet og suveræn beliggenhed.

Vi hjælper altid gerne med et individuelt tilbud på en villaferie i Toscana. Ring eller skriv til en af vore ferierådgivere og få råd og vejledning, så du kan tage den bedst mulige beslutning og få planlagt en fantastisk ferie. Men du har naturligvis også mulighed for at ekspedere dig selv.

Er du fx. på udkig efter en villa i Toscana med pool, så brug først vores søgefunktion herover, og dernæst filteret i venstre side til at vælge, at du kun vil se på villaer med tilhørende pool. Nogle gange har du mulighed for at booke en del af huset, som I så deler med andre, alt efter hvor mange I er ude at rejse sammen.

Villaferie er en meget populær rejseform i forbindelse med store familiebegivenheder, som fx. sølvbryllup, guldbryllup, runde fødselsdage og meget andet. Her kan man ofte få god hjælp af værten til at sætte de helt rigtige aktiviteter i gang, og skabe en perfekt ramme om dette højdepunkt i livet, som måske kun er muligt en eneste gang.

 

>> Læs mere om villa

Kort over Toscana

Populære hoteller i Toscana

Italien, Toscana, Fabbrica
  • Nærmeste lufthavn: 50 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Subbiano
  • Nærmeste lufthavn: 110 km
  • Afstand til centrum: ca. 10 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, San Giustino Valdarno
  • Nærmeste lufthavn: 81 km
  • Afstand til centrum: ca. 3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)