Rejser til Ville di Corsano

En af Toscanas skjulte perler

Denne lille by ligger i en forbavsende upåagtet del af Toscana små 15 km syd for den ellers så (med rette) berømte Siena.

Den lille by har blot omkring 500 indbyggere, men har dog et lille supermarked og en restaurant. Vi befinder os lidt øst for vejen, der går ned til byer som Montalcino, Pienza og Montepulciano, og her finder vi et af de smukkeste landskaber i Toscana. Prøv at køre turen ned fra Costafabbri ved Siena mod Ville di Corsano og Murlo. Det er en enestående oplevelse!

Kort over Ville di Corsano

Du kan klikke på kortet og zoome ind og ud for at få et overblik over byen, samt de ferieboliger og nøje udvalgte hoteller vi tilbyder i denne del af Toscana.Bestil hotel eller feriebolig i Ville di Corsano

I udvalget hos Escapeaway Rejser, som omfatter hundredvis af hoteller, ferielejligheder og villaer i Italien, er både ferieboliger i Toscanas mest kendte byer og en lang række af de ukendte perler, som regionen også er rig på. En af disse er Ville di Corsano, hvor vi har håndplukket de indlogeringsmuligheder, der giver dig bedst mulighed for at opleve det ægte Italien og danner en god base for en oplevelsesrig ferie med udflugter. 

Du finder dem ved at benytte hotel søgemaskinen øverst her på siden, hvor du eventuelt kan angive ønsker til beliggenhed, faciliteter og boligtype ved at benytte de udvidede søgeindstillinger.

>> Søg priser på hoteller i Toscana

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ville di Corsano