Weekendrejser til Toscana  

Har du brug for at rejse væk på en forlænget weekend med din veninde eller kæreste? Toscana er særligt velegnet som destination til en weekendrejse, da den italienske region ligger blot få timers flyvetur væk fra Danmark. Du slipper med andre ord for at skulle bruge lang tid på transport, hvilket klart er at foretrække, når der er tale om en relativt kort ferie som en weekendrejse. Desuden er der altid masser af flyafgange til Toscana fra alle danske lufthavne, og det er derfor nemt at rejse dertil – også på skæve rejsedage og tidspunkter. Når du rejser til Toscana, er det oplagt at lande i Pisa eller i Firenze, hvor du har mulighed for at få en lejebil stillet til rådighed fra starten af din ferie. Med en lejebil kan du på egen hånd udforske Toscana og den betagende italienske natur, og vi anbefaler mange at vælge denne løsning til ferien.

Nyd god mad og kulturelle oplevelser på forlænget weekend i Toscana

Er du glad for god vin og lækker mad, er Toscana uden tvivl den rette destination for dig. Toscana byder nemlig på udsøgte retter, gode lokale vine og skønne olivenlunde. Ydermere kan du finde et hav af kulturelle oplevelser, hvilket er særligt attraktivt i sommerhalvåret. Du kan også vælge at tage på udflugt i de mange landskaber og marker, hvor solsikkerne altid står klar til at tage imod dig med et stort smil. I disse områder er det især oplagt at leje bil, da de mange oplevelser her på den måde bliver langt mere tilgængelige.

Når du er færdig med den gode italienske mad, kan du vælge at tage et smut forbi de mange klostre og berømte borge, der alle byder på spændende fortællinger og historier. Endelig kan du slutte dagen af med et glas rødvin fra en lokal vinproducent på en bakketop i en lille landsby, imens du ser solen gå ned. Der er altså et hav af muligheder, når du vælger at tage til Toscana, og du vil ikke komme til at kede dig her på en forlænget weekendrejse. 

Find en billig weekendrejse til Toscana

Sammensæt din egen weekendrejse til Toscana med attraktive priser på blandt andet hoteller og rutefly med vores søgemaskine. Du vælger selv, om du vil flyve til Toscana fra Aalborg, Aarhus, København, Billund eller Hamborg, og du kan på den måde sammensætte din ferie fra start til slut akkurat efter dine ønsker og behov. Ved at gøre brug af vores søgemaskine bliver det ikke nemmere for dig at finde flyruter og hoteller i høj kvalitet, der passer til dine ønsker, og vi har dermed gjort det så nemt som muligt at booke den perfekte weekendrejse med den, du holder af. I din booking har du ligeledes mulighed for at inkludere billeje, så du fra dag ét kan opleve de bedste sider af Toscana i en pakkerejse.

Glem alt om den travle hverdag derhjemme, og forbered dig på en forlænget weekend i livsnyderens tegn. I Toscana er der noget for enhver smag, uanset om du blot ønsker at slappe af med et glas kold hvidvin eller komme ud og opleve masser af kultur og historie.

Miniferie i Toscana

Hvem siger, at en ferie altid skal være to eller flere uger? Snup en kort miniferie, og få ladet batterierne op. Det behøver ikke at tage mere end nogle få dage, og så er du atter fyldt op af spændende indtryk og ny energi. Toscana er oplagt som mål for en herlig miniferie, fordi regionen ligger tilpas tæt på Danmark til, at rejsetiden er minimal. Samtidig ligger Toscana så tilpas langt væk, at alt fra sprog til kultur er anderledes og spændende. Og så er klimaet tilmed noget bedre end i Danmark.

En lang weekend med middelalderarkitektur, små markeder, stor kunst og udsøgt vine kan være nok til at give fornyet energi. Besøg de flotte museer i Toscana, de uberørte strande på Elba, eller det flotte middelaldercentrum i Siena. Gå i Michelangelos fodspor, og drøm dig tilbage til Medici-tiden. Inviter din partner med på en romantisk miniferie i Toscana, hvor I kan forkæle hinanden med intime middage, skønne vine og lange gåture i den fantastiske toscanske natur. I bliver som nyforelskede igen.

En miniferie i Toscana behøver ikke at være besværlig. Vi tilrettelægger alt for dig fra fly til hideaway og billeje. Du skal blot sørge for at komme afsted og nyde ferien i fulde drag.

>> Se hvordan du kan komme på luksusferie i Toscana her
>> Se alle vores rejser til Italien her

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Toscana

Populære hoteller i Toscana

Italien, Toscana, Montaione
9,2
Fabelagtigt
249 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Lucca
8,8
Meget godt
1723 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 38 km
  • Nærmeste strand: ca. 25 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Pelago
9,2
Fabelagtigt
118 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 51 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)