Udflugter i Italien

Bestil dine udflugter og billetter i Italien hjemmefra

Hos Viator kan du bestille dine ture, udflugter og oplevelser i Italien hjemmefra. Foruden udflugter på egen hånd eller med lokal guide så kan du også online bestille transfer fra de fleste lufthavne og billetter til de største seværdigheder så du slipper for at stå i kø.

Vær opmærksom på at Escapeaway udelukkende henviser til Viator som en service og at vi altid anbefaler du sammenligne priser på udflugter og billetter med andre udbydere.

Se alle mulighederne hos Viator her

Vil du læse mere om de mange seværdigheder og udflugtsmuligheder i Italien så kan du få mere inspiration på vores blog, her deler vi ud af egne erfaringer med tips og gode råd. Du kan naturligvis også læse mere om seværdigheder, byer og områder under de enkelte rejsemål her på hjemmesiden.

Der findes næppe et land i Europa der har så mange oplagte udflugtsmuligheder som Italien, i hvert fald hvis man er interesseret i historie. Nu er det jo ikke kun historiske seværdigheder man kan tage på udflugt til i Italien, der findes jo et hav af andre muligheder hvad enten det er natur eller underholdning.

Bestil udflugter online

Det er nemt og hurtig at bestille udflugter i Italien online. Ønsker du at bestille en udflugt hjemmefra eller f.eks at sikre dig billetter til et bestemt museum i Italien, så kan du igennem vores samarbejde med Viator købe udflugter online med prisgaranti. Du finder både udflugter med eller uden lokal guide. Klik på ovenstående link for at se priser og beskrivelser af alle udflugter i Italien.

Mere information

Vi har skrevet om de mange forskellige seværdigheder i Italien her på siden men også på bloggen hvor du kan få inspiration til din rejse.

Vil du vide mere om Italien og hvilke hoteller du kan bo på når du rejser med Escapeaway, så finder du et udvalg af gemmesteder på nedenstående liste. Under hvert hotel skriver vi om afstande til forskellige seværdigheder og oplagte mål for udflugter. Et tip er også at kigge nærmere på de mange bilrundrejser i Italien, her skrive jeg og mine kollegaer tips til dagsprogrammer inkl. udflugter.

Billetter til de største seværdigheder

I søgemaskinen finder du billetter til de største seværdigheder som f.eks Vestikanmuserne og Borghese galleriet i Rom og Uffizi galleriet i Firenze. Ved at købe billetter inde du rejser så slipper du for at så i kø.

Søg priser på billetter til seværdigheder her

>> Læs mere om udflugter