• Italien, Syditalien, Sicilien, Scillichenti
  På Villa Sciare Modò bor du smukt mellem havet og vulkanen Etna. I den store frodige have rundt om huset kan du solbade ved poolen eller på din balkon/terrasse. For den aktive er der flere udflugtsmål at vælge mellem.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Antignano
  9,9
  Fabelagtigt
  101 anmeldelser
  I den lille by Antignano i Piemonte, syd for Asti og bare en kort køretur fra vinområdet Lange, ligger det lille bed & breakfast Moonfrá. Her bor du på et hotel, hvor der hersker fred, og hvor du kan køle af i poolen. Hotellet har en lille vinkælder ... og serverer en hjemmelavet morgenmad, hver morgen. Læs mere
 • Italien, Toscana, Forcoli
  9,0
  Fabelagtigt
  22 anmeldelser
  Lidt afsides beliggende blandt bakkerne syd for Arno-dalen finder du denne gård med nogle få, lækre værelser og lejligheder og en dejlig pool. Du kan gå rundt i gårdens olivenlund og i skoven eller solbade ved poolen. Der er et lille spisested ... på gården, hvilket kun gør opholdet endnu bedre. Læs mere
 • Italien, Toscana, Castellina in Chianti
  9,0
  Fabelagtigt
  143 anmeldelser
  Denne smukt beliggende vingård byder på både gode vine, dejlig olivenolie og skøn afslapning i fredelige omgivelser. En dejlig vingård for dig, der ikke søger underholdning eller for megen moderne komfort, men i stedet ønsker vinmarker, fred og ro.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Mongiove
  9,3
  Fabelagtigt
  534 anmeldelser
  På Hotel Best Western Terre di Eolo vil du opleve et skiftende panorama, en afslappet atmosfære og hyggelige timer ved poolen. Dine øjne vil drages af synet over horisonten mod de Eoliske øer, som mest af alt ligner en scene i et eventyr.
 • Italien, Toscana, San Donato in Collina
  9,7
  Fabelagtigt
  111 anmeldelser
  Her kan du nyde poolen, besøge vinkælderen og lære mere om produktionen. Spis autentisk toscansk mad på hotellets restaurant og gå ikke glip af et besøg i Firenze, som blot ligger 20 km væk.