• Gæstebedømmelser 8,0
  Italien, Norditalien, Ligurien, Bocca di Magra
  På Hotel Sette Archi har du det hele lige uden for døren: Havnepromenade med lidt forretninger, sandstrand, lystbådehavn, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden. Ferien er reddet!
 • Gæstebedømmelser 8,7
  Italien, Toscana, Chianciano Terme
  Palazzo Bandino ligger i bakkerne over for Chianciano Terme, et område rigt på kultur, vinmarker og varme kilder. På Palazzo Bandino produceres flere typer vin, bl.a. den gode Vino Nobile di Montepulciano, Chianti, vinsanto m.fl.
 • Gæstebedømmelser 8,2
  Italien, Toscana, Venturina
  Ferielejligheder med aircondition og terrasse samt masser af plads til børnene hos Ghiacci Vecchi, der kun ligger 2 km fra de gode sandstrande. Her er to pools og restaurant.
 • Gæstebedømmelser 7,3
  Italien, Norditalien, Ligurien, San Lorenzo al Mare
  Hold ferie sammen med familien blandt oliventræer og adgang til swimmingpools. Her bor du i grønne omgivelser i bjergene bag Imperia med en dejlig udsigt mod havet. På stedet finder du også en god restaurant og aktiviteter for børn.
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Toscana, San Donato in Collina
  På det majestætiske gods Fattoria Torre a Cona laver man god vin, og greverne bor på deres beskedne 8000-9000 m² på slottet, men her er også en række udlejningsboliger af yderst høj kvalitet med al moderne komfort og usædvanlig gode terrasser og haver.
 • Gæstebedømmelser 9,3
  Italien, Toscana, San Gimignano
  Bo godt og spis endnu bedre her på Hotel Sovestro for foden af San Gimignano. Her finder du nemlig pæne værelser med terrasse eller balkon, hele to pools og en vanedannende restaurant.