• Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agnello
  9,0
  Fabelagtigt
  1167 anmeldelser
  På Hotel Cristina får du ubetalelig udsigt, lækker pool og ditto restaurant samtidig med, at du bor tæt på Sorrentos sprudlende centrum og bydelen Sant’Agnellos strand Marinella.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Mongiove
  9,3
  Fabelagtigt
  511 anmeldelser
  På Hotel Best Western Terre di Eolo vil du opleve et skiftende panorama, en afslappet atmosfære og hyggelige timer ved poolen. Dine øjne vil drages af synet over horisonten mod de Eoliske øer, som mest af alt ligner en scene i et eventyr.
 • Gæstebedømmelser 7,7
  Italien, Lazio, Rom
  9,1
  Fabelagtigt
  865 anmeldelser
  Hotel Marcella Royal er en af Roms hemmelige perler. Der er romantisk for alle pengene på den store tagterrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over Italiens hovedstad. .
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Bocca di Magra
  8,4
  Meget godt
  296 anmeldelser
  Med både en havnepromenade, en sandstrand og et hyggeligt centrum uden for døren. Her befinder du dig i Bocca di Magra, blot en lille time fra de fem byer i nationalparken Cinque Terre. Hotellet har pool og restaurant.
 • Italien, Norditalien, Veneto, Lido di Venezia
  8,9
  Meget godt
  475 anmeldelser
  Bo i historiske og charmerende omgivelser i denne skønne villa, - og bliv budt velkommen som gæst hos en privat familie. Efter en tur rundt i Venedigs travle gader, vil du uden tvivl sætte pris på den rolige atmosfære, der hersker på stedet.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Sanremo
  8,9
  Meget godt
  1626 anmeldelser
  Fra Hotel Nazionale har du San Remo's hyggelige centrum for dine fødder. Du er også tæt på byens velkendte casino og til et svalende dyp i havet, er der blot 300 meter.