• Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
  9,9
  Fabelagtigt
  101 anmeldelser
  Oplev byens charme og stemning på Casa Turchettis enestående terrasse. De komfortable værelser vil gør din ferie i byen mindeværdig.
 • Gæstebedømmelser 7,7
  Italien, Lazio, Rom
  9,2
  Fabelagtigt
  828 anmeldelser
  Hotel Marcella Royal er en af Roms hemmelige perler. Der er romantisk for alle pengene på den store tagterrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over Italiens hovedstad. .
 • Italien, Toscana, Castellina in Chianti
  9,0
  Fabelagtigt
  166 anmeldelser
  Denne smukt beliggende vingård byder på både gode vine, dejlig olivenolie og skøn afslapning i fredelige omgivelser. En dejlig vingård for dig, der ikke søger underholdning eller for megen moderne komfort, men i stedet ønsker vinmarker, fred og ro.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Alghero
  9,6
  Fabelagtigt
  105 anmeldelser
  På Wine Resort Ledà d'Ittiri lige nord for Alghero på det vestlige Sardinien, bydes du velkommen til en oase blandt vingårde og olivenlunde. Her er der fred og ro, og du kan se frem til en afslappende ferie, men ikke længere end en kort køretur ... fra hvide strande og krystalklart hav. Læs mere
 • Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agnello
  8,9
  Meget godt
  1023 anmeldelser
  På Hotel Cristina får du ubetalelig udsigt, lækker pool og ditto restaurant samtidig med, at du bor tæt på Sorrentos sprudlende centrum og bydelen Sant’Agnellos strand Marinella.
 • Italien, Norditalien, Ligurien, Loano
  8,5
  Meget godt
  1351 anmeldelser
  Specielt dine børn vil elske Hotel Loano 2. Hotellet ligger 1,3 km fra havet og du har et væld af faciliteter, som gør din ferie vellykket. Poolområdet er enormt, og børnene kan let møde nye legekammerater fra nær og fjern.