• Gæstebedømmelser 9,4
  Italien, Toscana, Casciana Terme
  Le Querciole tilbyder dig og din familie smukke, idylliske rammer, flotte ferielejligheder, lækker pool. Og meget, meget mere. Du vil ønske, at du aldrig skulle hjem igen...
 • Italien, Toscana, Castellina in Chianti
  Denne smukt beliggende vingård byder på både god chianti, dejlig olivenolie og afslapning i fredelige omgivelser. Et særdeles velholdt sted for dem, der ikke søger underholdning eller for megen moderne komfort, men i stedet ønsker ro og maleriske ... omgivelser. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 7,5
  Italien, Norditalien, Ligurien, San Lorenzo al Mare
  Hold ferie sammen med familien blandt oliventræer og adgang til swimmingpools. Her bor du i grønne omgivelser i bjergene bag Imperia med en dejlig udsigt mod havet. På stedet finder du også en god restaurant og aktiviteter for børn.
 • Gæstebedømmelser 9,1
  Italien, Toscana, Piazza al Serchio
  Vi troede ikke, at der endnu eksisterede steder af denne type i Toscana, og efter mange år er det stadig svært at begribe, at det er muligt at finde et så malerisk, hyggeligt og helt igennem sympatisk sted at bo til så få penge.
 • Italien, Umbrien, Castiglione del Lago
  Her får du en malerisk villa med aircondition, 18 sovepladser og privat badeværelse til hvert soveværelse! Villaen er omgivet af en enorm have med en 12 x 6 meter stor pool (120-140 cm dybt) med dertilhørende stor terrasse med parasoller og liggestole.
 • Gæstebedømmelser 8,0
  Italien, Norditalien, Ligurien, Bocca di Magra
  På Hotel Sette Archi har du det hele lige uden for døren: Havnepromenade med lidt forretninger, sandstrand, lystbådehavn, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden. Ferien er reddet!