• Italien, Sicilien, Mongiove
  På Hotel Best Western Terre di Eolo vil du opleve et skiftende panorama, en afslappet atmosfære og hyggelige timer ved poolen. Dine øjne vil drages af synet over horisonten mod de Eoliske øer, som mest af alt ligner en scene i et eventyr.
 • Italien, Toscana, Montecatini Terme
  Vil du udleve drømmen om familieferien, hvor I alle skal til Toscana sammen? Så er denne lækre villa svaret til jer. Her venter der jer godt med plads, privat pool og smuk udsigt.
 • Gæstebedømmelser 9,0
  Italien, Toscana, Palaia
  Ikke alle steder tilfredsstiller såvel børnenes som de voksnes feriebehov. Borgo di Colleoli er dog en herlig undtagelse, som er svaret på den fuldendte familieferie. Her venter jer flere pools, restaurant og smukke omgivelser.
 • Gæstebedømmelser 8,4
  Italien, Veneto, San Martino Buon Albergo
  Herregården Musella lever op til ethvert krav om æstetik, historie, afkoblingsmuligheder og indføring i vindyrkning. Scenariet er idyllisk med en beliggenhed midt blandt skov og vinmarker blot ca. 9 km fra Arenaen i Verona.
 • Italien, Toscana, Castellina in Chianti
  Denne smukt beliggende vingård byder på både god chianti, dejlig olivenolie og afslapning i fredelige omgivelser. Et særdeles velholdt sted for dem, der ikke søger underholdning eller for megen moderne komfort, men i stedet ønsker ro og maleriske ... omgivelser. Læs mere
 • Italien, Toscana, Forcoli
  Gemt syd for Arno-dalen finder du denne lille hyggelige gård. Her kan du vandre gennem gårdens olivenlund, i skoven eller bare lægge dig ved poolen. Den lille restaurant på gården, gør kun oplevelsen endnu bedre.