• Italien, Norditalien, Ligurien, Loano
  Specielt dine børn vil elske Hotel Loano 2. Hotellet ligger 1,3 km fra havet og du har et væld af faciliteter, som gør din ferie vellykket. Poolområdet er enormt, og børnene kan let møde nye legekammerater fra nær og fjern.
 • Gæstebedømmelser 8,3
  Italien, Toscana, Gaiole in Chianti
  På vingården Borgo Casa al Vento midt i det smukke Chianti får du det hele på ét sted. Her er naturligvis swimmingpool, men de har også indrettet et wellnes-center, der er en lille restaurant og så er der gratis Wi-Fi.
 • Italien, Norditalien, Veneto, Lido di Venezia
  Bo i historiske og charmerende omgivelser i denne skønne villa, - og bliv budt velkommen som gæst hos en privat familie. Efter en tur rundt i Venedigs travle gader, vil du uden tvivl sætte pris på den rolige atmosfære, der hersker på stedet.
 • Italien, Toscana, Lucca
  På Albergo Celide & Spa bor du godt lige uden for bymuren i Lucca. Hotellet har parkering og cykler, udendørs terrasse, Spa og en god restaurant, og så tager det kun 10 minutter at gå til stationen med forbindelse til Firenze.
 • Gæstebedømmelser 7,7
  Italien, Lazio, Rom
  Hotel Marcella Royal er en af Roms hemmelige perler. Der er romantisk for alle pengene på den store tagterrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over Italiens hovedstad. .
 • Italien, Toscana, Castellina in Chianti
  Denne smukt beliggende vingård byder på både gode vine, dejlig olivenolie og skøn afslapning i fredelige omgivelser. En dejlig vingård for dig, der ikke søger underholdning eller for megen moderne komfort, men i stedet ønsker vinmarker, fred og ro.