• Italien, Norditalien, Piemonte, Nizza Monferrato
  Beliggende mellem Nizza Monferrato og de enorme vinkældre i Canelli ligger Tenuta La Romana. Maden er unik og velsmagende, og poolen er lige hvad du har brug for efter en lang dag fyldt med oplevelser.
 • Italien, Toscana, Forcoli
  Gemt syd for Arno-dalen finder du denne lille hyggelige gård. Her kan du vandre gennem gårdens olivenlund, i skoven eller bare lægge dig ved poolen. Den lille restaurant på gården, gør kun oplevelsen endnu bedre.
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Italien, Syditalien, Sicilien, Scillichenti
  På Villa Sciare Modò bor du smukt mellem havet og vulkanen Etna. I den store frodige have rundt om huset kan du solbade ved poolen eller slappe af på terrassen ved din lejlighed, der også råder over aircondition og sat-tv.
 • Gæstebedømmelser 8,0
  Italien, Norditalien, Ligurien, Bocca di Magra
  På Hotel Sette Archi har du det hele lige uden for døren: Havnepromenade med lidt forretninger, sandstrand, lystbådehavn, floden Magra og Marmorbjergene i baggrunden. Ferien er reddet!
 • Gæstebedømmelser 8,2
  Italien, Toscana, Venturina
  Ferielejligheder med aircondition og terrasse samt masser af plads til børnene hos Ghiacci Vecchi, der kun ligger 2 km fra de gode sandstrande. Her er to pools og restaurant.
 • Gæstebedømmelser 9,0
  Italien, Norditalien, Piemonte, Farigliano
  På vingården Agriturismo Bevione tager familien Bevione sig godt af dig. De driver gården og dyrker markerne med stor passion. Her får du en oplevelsesrig vingårdsferie for hele familien. Dyk ned i vinene eller i poolen.