Rejser til Fabro

Ferie lige midt i Italien

Fabro er en lille, hyggelige middeladerlandsby omtrent midtvejs mellem Firenze og Rom. Med gode tog og vejforbindelser har du her en god base for udflugter.

Fabro er også navnet på kommunen med omkring 3000 indbyggere, der ligger ca. 60 km nordvest for Terni. Den er delt op i to dele: Fabro og Fabro Scalo, hvor halvdelen af kommunens indbyggere bor. Fabro Scalo ligger 242 meter under havets overflade lige neden for bakken, hvor det gamle centrum befinder sig. Fabro opstod i 1930'erne omkring jernbanesporene, der blev anlagt her, så i dag er her togstation. I efterkrigstiden udvidede man motorvejsnettet (A1) og lagde den forbi Fabro. Det er derfor nemt at komme til og fra byen.

Udover dagsudflugter til for ekempel Firenze og Rom, er der også et væld af interessante byer tættere ved Fabro. Der er ikke langt til historiske og arkitektonisk smukke byer som Orvieto, Citta' della Pieve, Perugia og Arezzo.

Kort over Fabro i Umbrien

Kortet herunder kan du bruge til at danne dig et overblik over området. Her har vi blandt andet markeret placeringen af de hoteler og ferieboliger, vi i øjeblikket kan tilbyde her.

I det gamle centrum på bakken findes der stadig rester af en mur fra middelalderen og en sognekirke fra 1800-tallet. Byens stolthed, kommunebygningen, blev næsten helt ødelagt under anden verdenskrig.

Hvert år midt i november afholdes den såkaldte Mostra Nazionale del Tartufo di Fabro. Det er en messe, hvor typiske egnsprodukter som trøffel, vin, olie, honningolie og udstilles og smages på. I byen findes der et par restauranter samt indkøbsmuligheder.Hotel, ferielejlighed eller villa? 

Hos Escapeaway Rejser kan vi tilbyde dig et udvalg på flere hundreder ferieboliger i Italien, som alle er omhyggeligt udvalgt af vores lokale rejsekonsulenter for deres beliggenhed, faciliteter og gæstfrihed. Vi har altså gjort det indledende arbejde, så du kun skal forholde dig til at finde den boligtype, der passer bedst til dine ønsker. Brug søgemaskinen øverst her på siden til at få en oversigt over ledige ferieboliger i Fabro. Dernæst kan du klikke ind på de enkelte bolig for en uddybende beskrivelse, som vi har skrevet på baggrund af egne besøg. 

Lokale links

Kommunens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Fabro