Ferieboliger i Umbrien

I det smukke og lidt oversete Umbrien findes talrige spændende seværdigheder, som er nemme at køre til i en lejebil. Hos Escapeaway finder du et spændende udvalg af ferieboliger i Umbrien, som du kan bruge som base for en god ferie.

Du kan vælge at bestille en pakkerejse til Umbrien i Italien, hvor der indgår flyrejse, feriebolig og lejebil, eller du kan nøjes med at bestille ophold i en feriebolig, hvis du selv står for transporten.

Se en oversigt med alle ferieboliger og priser her på siden eller læs mere om Umbrien og opdag hvorfor du skal rejse med Escapeaway: Se alle rejser til Umbrien med Escapeaway

Der er mange forskellige typer at vælge mellem, når du skal vælge feriebolig i Umbrien, så der vil altid være noget, der kan passe til alle behov og ønsker. Når man skal vælge, er det derfor vigtigt at overveje, hvad det er, man vil på sin ferie.

Mulighederne er mange, uanset hvilken feriebolig du vælger. Skal det være i byen eller på landet. Skal der være liv omkring dig, eller foretrækker du stille og fredelige omgivelser. Skal det være stort eller småt. Skal det være luksus og forkælelse, eller er det vigtigere, at du bare har et sted at bo. Skal det være moderne eller gammelt og autentisk. Skal der være mange faciliteter, så børnene har noget at foretage sig, eller skal du bare bruge stedet som overnatning og et sted at køre ud fra.

Hvis du gerne vil have, at der er liv omkring dig, restauranter, butikker og museer inden for rækkevidde, kan et hotelophold i en af Umbriens større byer, som for eksempel Perugia, være et godt valg. Der er mange muligheder, hvad enten det skal være i moderne rammer eller et ældre charmerende sted; luksus eller mere prisvenligt. Det kan også være, at du vil kombinere nogle dage på hotel i en større by med en uges afslapning i en ferielejlighed ude på landet. Men har du det bedst med at være ret tæt på restauranter og byliv, skal du nok kigge dig for, inden du vælger en ferielejlighed på landet, for mens de fleste af dem ligger tæt på en lille by, ligger nogle af dem en lidt længere køretur fra et større udvalg af restauranter og butikker.

Der er ferieboliger i alle størrelser. Lige fra små ferielejligheder med plads til to personer og op til store ferielejligheder med plads til 6-8 personer. Er I mange, der rejser sammen – eller har I bare lyst til at være helt for jer selv – kan I leje jeres egen villa. Det er skønt at bo midt i det frodige landskab i Umbrien med udsigt til olivenlunde og vinmarker, mens man nyder livet fra sin helt egen swimmingpool.

Har du lyst til at bo midt i det autentiske Umbrien på en gård, der stadig bliver drevet og har en produktion af egne varer, kan du vælge et ophold på en agriturismo eller på en vingård. Mange af stederne drives af en familie, der selv bor på stedet, hvor de lejer nogle lejligheder ud, samtidig med at de dyrker og sælger for eksempel vin, oliven, ost, korn og grøntsager.

Andre rejsemål og ferieboliger i Italien

Det er oplagt at kombinere en ferie i Umbrien med Toscana. Du kan vælge en bilrundrejse, hvor du bor på flere forskellige ferieboliger i Umbrien og Toscana, eller blot besøge seværdigheder i Toscana på dagsudflugter. Finder du ikke en feriebolig i Umbrien, som passer til jeres ønsker, så læs f.eks. mere om ferieboliger i Toscana. Foruden Toscana finder du også et spændende udvalg af ferieboliger på andre rejsemål i Italien som f.eks Amalfikysten, på Sicilien og Sardinien.

Læs mere om rejser til Italien eller få inspiration til din ferie i Umbrien og andre rejsemål i Italien i vores blog om rejser.

>> Klik her og se alle ferieboliger hos Escapeaway.
>> Læs også om udvalgte hoteller i Umbrien her

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Umbrien

Populære hoteller i Umbrien

Italien, Umbrien, Assisi
9,6
Fabelagtigt
368 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Umbrien, Assisi
9,3
Fabelagtigt
53 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Umbrien, Fortignano
9,4
Fabelagtigt
581 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi