Hideaways og boutique-hoteller i Umbrien

Hideaways er vores helt unikke tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, men uden at det nødvendigvis behøver at være rendyrket luksus. Når vi udvælger et af vores særlige Hideaways-hoteller i Umbrien, så lever det først og fremmest op til en række ufravigelige krav fra os, hvilket fx. inkluderer et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel i Umbrien når ferien skal have et ekstra krydderi.

Hvad er et hideaway?

For os er en seng ikke bare noget man booker for at have noget praktisk at sove i, når man er på ferie. Vi sætter også ekstra pris på boutique-hoteller med god stil og lidt ekstra charme. Har du det på samme måde? Så er et hideaway i Umbrien måske noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. Det er måske et ægte familiedrevet hotel, eller måske er beliggenheden helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov.
 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Umbrien

 • Gæstebedømmelser 9,2
  Assisi
  3 hoteller
  En af Umbriens mest kulturelle skatte er Assisi. Den smukke by er beliggende majestætisk på en bakke med udsigt over det grønne landskab. Fra Assisi kan du nemt komme rundt i Umbrien og besøge byen Perugia samt Trasimenosøen.
 • Gæstebedømmelser 8,4
  Todi
  3 hoteller
  Todi som breder sig flot op af en bjergskråning over Tiber-floddalen, er omgivet af middelalderens bymure. Todi er da også kendt som en by, hvor du på dine spadsereture rundt i de smalle, stejle gader tydeligt vil mærke historiens vingesus.
 • Corciano
  2 hoteller
  I Corciano befinder du dig lige øst for Trasimenersøen og tæt på mange af Umbriens andre spændende seværdigheder. Samtidig er Toscana indenfor rækkevidde til lidt længere dagsudflugter. Det kan dog sagtens være du bare vil nyde livet i den lille ... middelalderby. Læs mere
 • Montegabbione
  1 hotel
  Montegabbione i sig selv er ikke et sted, som tiltrækker så mange turister. Denne klassiske bakketops-middelalderby har til gengæld en god strategisk beliggenhed halvvejs mellem Orvieto og Perugia, ligesom nogle af landets største søer er inden ... for rækkevidde. Læs mere
 • Norcia
  1 hotel
  I Norcia kan du opleve det ægte, rustikke Italien og og et roligt landsbyliv, som hurtigt får dig til at glemme alt om hverdagens stress. Denne lille, hyggelige landsby har dybe historiske rødder, hvilket de smukke bygninger fra Middelalderen vidner om.
 • Orvieto
  1 hotel
  En by du ikke må misse på din rejse i smukke Umbrien er Orvieto. Byens perfekte beliggenhed i harmoni med den frodige natur er hele rejsen værd. Nyd godt af den historiske bymidte og en lokal vin, så bliver det heller ikke meget bedre.