Hideaways og boutique-hoteller i Umbrien

Velkommen til Umbrien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Umbrien, "Italiens grønne hjerte", hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger på din ferie.

Umbrien – eventyr og magi

Fra min første rejse til Umbrien husker jeg især en samtale, som jeg havde med ejeren på et af vores hideaways. Hun er født og opvokset i Rom, men købte for år tilbage denne gamle landejendom sammen med sin mand hvorefter de gik i gang med renoveringen og indretningen. Det er et helt fantastisk sted, hvor parret blandt andet har indrettet hotellet med gamle møbler, der er arvestykker fra familiens villa i Rom.

Hun fortalte netop det, som jeg på mange måder havde følt, mens jeg sammen med Marie kørte igennem det grønne bjerglandskab. Hun fortalte, at det i Italien siges, at den umbriske jord udstråler en helt særlig energi. Denne energi kommer fra det meget frodige landskab, som kendetegnes ved den altoverskyggende vegetation af grønne træer, der findes overalt. Derfor kaldes Umbrien også Italiens grønne hjerte, og energien kan føles, hvis man mærker efter.

Middelalderarkitektur, natur og gastronomi

En anden ting er eventyret. Overalt hvor du kommer frem, ser du middelalderbyerne, som ligger på bjerg- og bakketoppe. De bringer minder om en tid, hvor arkitekturen var til beskyttelsen af de indbyggere, som boede bag de tykke bymure, som stadig heldigvis stadig omkranser byerne, og gør dem til levende friluftsmuseer. Ind imellem følte jeg faktisk, at vi var havnet midt i et middelaldereventyr, og de historiske vingesus kom helt ind under huden på mig.

Stay magic :-)

Rigtig god ferie i Umbrien med Escapeaway, hilsen Mikkel

Rejser til Umbrien med Escapeaway

Hos Escapeaway kan du rejse til Umbrien nøjagtig som det passer dig bedst. Vælg en af de mange pakkerejser hvor der indgår flyrejse, ophold på hotel eller i feriebolig, samt lejebil, eller bestil en kør-selv ferie hvor du selv arrangerer rejsen til Umbrien. Uanset hvilke rejser du vælger er opholdet altid i en af vores udvalgte ferieboliger eller hoteller i Umbrien. Vælger du en rejse med fly, så benytter vi lufthavene i Rom eller Firenze på vores rejser til Umbrien. Læs mere under de forskellige hoteller og ferieboliger om hvilken lufthavn der ligger nærmest. Jeg vil også anbefale du ser nærmere på vores bilrundrejser i Umbrien, og evt. vores rejser, hvor du kan kombinere ophold i både Toscana og Umbrien.

Skræddersyet tilbud på rejse til Umbrien

Finder du ikke en rejse til Umbrien i vores program der opfylder dit behov og ønsker, Er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud på din rejse til Umbrien, klik på nedenstående link og du vil høre fra os i løbet af 24 timer.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Umbrien

 • Gæstebedømmelser 9,2
  Assisi
  3 hoteller
  En af Umbriens mest kulturelle skatte er Assisi. Den smukke by er beliggende majestætisk på en bakke med udsigt over det grønne landskab. Fra Assisi kan du nemt komme rundt i Umbrien og besøge byen Perugia samt Trasimenosøen.
 • Gæstebedømmelser 8,4
  Todi
  3 hoteller
  Todi som breder sig flot op af en bjergskråning over Tiber-floddalen, er omgivet af middelalderens bymure. Todi er da også kendt som en by, hvor du på dine spadsereture rundt i de smalle, stejle gader tydeligt vil mærke historiens vingesus.
 • Corciano
  2 hoteller
  I Corciano befinder du dig lige øst for Trasimenersøen og tæt på mange af Umbriens andre spændende seværdigheder. Samtidig er Toscana indenfor rækkevidde til lidt længere dagsudflugter. Det kan dog sagtens være du bare vil nyde livet i den lille ... middelalderby. Læs mere
 • Montegabbione
  1 hotel
  Montegabbione i sig selv er ikke et sted, som tiltrækker så mange turister. Denne klassiske bakketops-middelalderby har til gengæld en god strategisk beliggenhed halvvejs mellem Orvieto og Perugia, ligesom nogle af landets største søer er inden ... for rækkevidde. Læs mere
 • Norcia
  1 hotel
  I Norcia kan du opleve det ægte, rustikke Italien og og et roligt landsbyliv, som hurtigt får dig til at glemme alt om hverdagens stress. Denne lille, hyggelige landsby har dybe historiske rødder, hvilket de smukke bygninger fra Middelalderen vidner om.
 • San Martino in Campo ligger få kilometer syd for regionshovedstaden Perugia, ligesom du også har middelalderbyen Assisi inden for kort rækkevidde. Du har i San Martino in Campo med andre ord et godt udgangspunkt for en ferie med mange spændende oplevelser.