Hoteller i Umbrien

Hos Escapeaway prøver vi at give dig en helt særlig ferie-oplevelse, som du ikke kan finde andre steder. Dette gør vi blandt andet ved at udvælge helt specielle hoteller i Umbrien, som er håndplukkede og har været igennem en personlig udvælgelse.

Vores hoteller i Umbrien er udvalgt efter en række principper, som blandt andet indebærer, at de som regel har meget få værelser (og sjældent mere end 50 stk.), skal have pool og gode fællesarealer, og at de har en vis portion af charme, autenticitet og lokal-kolorit - eller attraktive omgivelser. Ofte er de hoteller i Umbrien som vi udvælger, familieejede, og vi er også altid på udkig efter en god historie bag det håndplukkede hotel, et værtspar med personlighed og en smittende karisma eller blot en afslappende, uformel atmosfære. Kort sagt skal der være noget ekstra, der rækker ud over et almindeligt standardhotel, før vi bliver interesserede. Dette gælder naturligvis også vores hoteller i Umbrien.

Alle vores hoteller i Umbrien kan bookes online til konkurrencedygtige priser!

>> Læs også om ophold på Agriturismo i Umbrien

Kort om Umbrien

Umbrien er én af Italiens mest oversete regioner, hvilket for en stor del skyldes dens placering midt inde i landet uden en kystlinje, som ofte er trækplastret for mange rejsende. Men lad dig ikke narre: Umbrien har masser at byde på, og én af de ting, den har at byde på, er paradoksalt nok dens rustikke, autentiske og ofte landlige karakter, langt væk fra turisme-flodernes største og meste kendte løb. I den forstand er det en region, der passer som fod i hose med det koncept, vi arbejder med i Escapeaway, hvor vi forsøger at finde de lidt specielle, oprindelige og endnu ikke så kendte steder, hvorfra du så har muligheden for at tage på eventyr til de mere kendte  og populære steder, hvis det er det, du har lyst til.

Umbrien er en historisk meget interessant region, som kan spores helt tilbage til folkestammen umbrierne, der bosatte sig i området omkring det sjette århundrede før vores tidsregning og som ofte lå i kamp med de berømte etruskere. Trods umbriernes ihærdighed for at forsvare deres territorium mod forskellige indtrængende blev de senere opslugt af det voksende romerske imperium, hvilket den berømte romerske vej Via Flaminia, bygget 220 f.Kr., vidner om. Den nuværende region adskiller sig dog på mange punkter fra den tidligere romerske region, også geografisk.

Regionen er også kendt for sine to historiske byer, Assisi og Norcia, der er blevet berømte for at fostre to af Italiens - ja hele hele den vestlige verdens - mest betydningsfulde religiøse skikkelser, henholdsvis Frans af Assisi - grundlæggeren af den berømte franciskanerorden - og Benedikt af Norcia, der grundlagde benedikterordenen.

Og så byder Umbrien på noget af Italiens bedste mad, takket være et køkken, som er ligeså veludstyret med førsteklasses råvarer, som det er solidt og simpelt. Her bliver du ikke forført med svulstige ord og spidsfindige retter, men med bundsolidt gastronomisk håndværk, der har været afprøvet i århundreder, og som ofte er forbillede for kokkeskoler i andre italienske regioner. Læs her mere om Umbriens gastronomi - ofte kaldet cucina povera - på vores rejseinspirations-blog.

Andre rejsemål og hoteller i Italien

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Italien, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Italien, du vil rejse til, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Italien, hvor du finder et spændende udvalg af vores hideaways-hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller på Sicilien, Sardinien, Amalfikysten, og i Toscana. Husk du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold på hotel.

Toscana

Toscana er blevet et vartegn for hele Italien, ofte afbilledet af lange, snorlige rækker af cypresser, der skærer sig vej gennem gyldne hvedemarker. Og det er netop i den slags vidunderlige landskaber, at mange af vores hoteller - hideaways - befinder sig.

>> Læs her mere om vores hoteller i Toscana

Sicilien

Sicilien er både ideel for bilrundrejser, ferier tæt ved havet og aktiv ferie, med vandreskoene skruet godt på. Ja, der er stort set ikke det, man ikke kan gøre på denne smukke, og historisk unikke ø; det skulle da lige være en storby-ferie.

>> Læs her mere om vores hoteller på Sicilien

>> Læs mere om hoteller

Kort over Umbrien

Populære hoteller i Umbrien

Italien, Umbrien, Gubbio
8,8
Meget godt
1236 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Italien, Umbrien, Assisi
9,6
Fabelagtigt
462 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Umbrien, Assisi
9,2
Fabelagtigt
86 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi