Kulturferie Umbrien

Holder du af kulturferier, så er der masser af gode oplevelser i vente med en kulturferie i Umbrien i Italien. Udover et behageligt ophold på et af vores skønne hideaways, har du mulighed for at opleve vigtige steder fra blandt andet den ældre italienske historie.

Den berømte by Assisi, hvor grundlæggeren af franciskaner-ordenen, Franz af Assisi, kom fra, ligger omkring 20 kilometer fra regionens hovedstad Perugia. Den romerske storhedstid er stadig at spore i byen, da der findes et romersk amfiteater, som er bygget helt tilbage i det første århundrede e.K r. Endvidere ligger det romerske minerva-tempel også i Assisi, hvor facade og søjler er bevaret helt tilbage fra romersk tid. Templet er tilegnet lærdommens, kunstens og håndværkets gudinde Minerva, og det er bygget i det første århundrede f.Kr. Siden 1539 har det fungeret som en kirke.

En anden kulturperle er byen Norcia, som ligger i det sydøstlige Umbrien. Den er også blevet verdenskendt for sin religiøse helgen, nemlig: Benedict af Norcia. På dansk kaldet Sankt Bendt. Han blev ifølge formodninger født år 480 e.kr. Han stiftede Benediktiner-ordenen i år 529 på klippen Monte Cassino. Benedikter-ordenen blev senere en stor munke-orden i den kristne verden, alt imens munkene levede efter det simple motto: Bed og arbejd. Den tyske munk Ansgar, som også er kendt som Nordens apostel, der indførte kristendommen i Danmark, var også Benediktiner-munk. Således er der tråde fra det tidlige Italien og op til vores egen historie.

Herudover er der mange andre attraktive kultursteder i Umbrien, der er blandt andet byen Gubbio og Trasimeno-søen, som også er et besøg værd. Udover de store oplevelser på Escapeaway kulturferier, byder Umbrien også på udsøgt kogekunst, som er bygget op efter mange års traditioner og tilberedes af de bedste råvarer.

Du kan vælge en kulturferie, hvor du bor på et af vore udsøgte og charmerende hoteller, eller du kan vælge et mere afsides hideaway i form af en feriebolig på landet. Uanset hvilket hideaway, du vælger, kan du være sikker på at du får smukke omgivelser, hvor du kan slappe af efter en dag fyldt med kulturelle oplevelser.

De fleste hideaways har pool, og hotellerne samt ferieboligerne er indrettet med respekt for husenes stil og historie. Du kan vælge en kulturferie, hvor seværdighederne er planlagt på forhånd, eller du kan få skræddersyet din helt egen kulturferie til Umbrien hos Escapeaway.

Rejs med Escapeaway på kulturrejse til Umbrien

>> Læs mere om kulturrejser

Kort over Umbrien

Populære hoteller i Umbrien

Italien, Umbrien, Castiglione del Lago
  • Nærmeste lufthavn: 62 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Umbrien, Todi
  • Nærmeste lufthavn: 46 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Umbrien, Montefalco
  • Nærmeste lufthavn: 43 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi