Luksusferie Umbrien

Holder du af luksusferie, så har Escapeaway i Umbrien i Italien perfekte muligheder for at opfylde dine ønsker. De eksklusive luksushoteller i Umbrien er nøje udvalgt, og der kræses ekstra om dig og dine behov for at du får den bedste oplevelse, og servicen er altid helt i top. Det er sådan en rigtig luksusrejse skal være.

Omgivelserne er smukke og betagende og hotellerne indeholder alt, hvad hjertet kan begære i forhold til velvære og afslapning. God mad og vin hører sig til på en luksusferie, og du vil opleve det italienske og umbriske køkken fra i allerbedste side. Det er tilmed i yderst idylliske og smukke rammer, som gør oplevelserne helt sublime. Ydermere byder Umbrien på mange andre gode oplevelser.

Umbrien er en slags lillebror til det meget populære Toscana, men når du kommer her får du mere plads til dig selv, og bjergrige oplevelser med en ny udsigt om hvert et hjørne. Et luksushotel i Umbrien er ofte beliggende på en stille bakketop, hvor de dramatiske landskaber kan nydes fra kanten af poolen, eller i en liggestol på en afsides terrasse.

Med vores luksusrejser til Umbrien kan du bl.a. se de smukke historiske steder og middelalderbyerne, og du kan besøge olivenlunde og vingårde. Du kan også tage en smuttur på shopping i Rom. Mulighederne er mange. Du kan også vælge at slappe helt af og dase i solen ved hotellets pool. Du bestemmer selv tempoet og indholdet på Escapeaway luksusferier, hvor eksklusiv er et af nøgleordene. Se vores udvalg af luksusferier i Umbrien, som kan matche dine ønsker og behov.

Du kan også få skræddersyet en luksusferie på et af vore eksklusive hideaways i Umbrien, som er nøje udvalgt efter god standard og høje kriterier. Brug vores søgemaskine til at finde nettets billigste flybilletter til Umbrien med afgang fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Der er ingen oplagt lufthavn at flyve til i selve Umbrien, men Pisa, Firenze og Rom byder tilsammen på rigelige muligheder, også for direkte forbindelser. Lej en bil og kør selv de to timer i smukke landskaber frem til din luksusferie i Umbrien.

Værd at se i Umbrien:

  • Trasimenosøen
  • San Francesco basilikaen
  • Marmorevandfaldene
  • Perugia
  • Rocca Maggiore
  • Assisi

>> Læs også om luksusrejser til Toscana
>> Læs også om pakkerejser til Umbrien

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Umbrien