Rejser til Moiano

Ferie med kultur og natur

Landsby der ligger i et meget smukt område i kort afstand fra mange interessante byer i Umbrien, Toscana og Lazio.

I bil kan du fra Moiano på få minutter nå Citta della Pieve, Chiusi og Trasimenosøen, ligesom kulturhistorisk meget interessante byer som Assisi, Perugia, Orvieto, San Casciano dei Bagni, Montepulciano, Cortona, Pienza og ikke mindst Siena også er inden for din rækkevidde. Moiano har med andre ord en rigtig god beliggenhed for dig, som ønsker nye oplevelser hver dag i ferien.

I byen som har omkring 750 indbyggere, findes et lille supermarked, tankstation, postkontor, slagter, bager og et par spisesteder. I Citta della Pieve, som ligger blot 8 km væk, er der desuden et bredt udvalg af butikker, restauranter og barer. Her afholdes der desuden et ugentlig marked (lørdag).

Kort over Moiano 

Vil du nærstudere området, kan du klikke på kortet. Her kan du blandt andet se placeringen af de ferieboliger smat hoteller, vi kan tilbyde i dette område af Umbrien.Ferieboliger og hoteller i Moiano

Hos Escapeaway Rejser har vi gjort det muligt for dig nemt at finde mere end bare et sted at overnatte under ferien i Italien. I vores udvalg på mange hundrede ferieboliger og hoteller i Italien har vi således mange autentiske, ukendte destinationer som Moiano, hvor du har chancen for at opleve den så berømte italienske charme og gæstfrihed. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i Moiano i din ferieperiode.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Moiano