Rejser til Monte Castello di Vibio

Historisk by med smuk udsigt

På toppen af en af Umbriens mange små bakker finder du maleriske Monte Castello di Vibio. Her, i Perugias provins, har du en glimrende base for udforskning af områdets mange stemningsfulde og smukke gamle byer.

Afslapning i smukke omgivelser

Monte Castello di Vibio er en sød, lille middelalderby i Umbriens hjerte. Her kan du slentre rundt i de brolagte gader og nyde udsigten over det imponerende umbriske landskab. Den lille by er ikke just et summende centrum, men ud over restauranten på Hotel Relais il Castello finder du en bar - Bar Centrale - hvor du kan nyde en kop eller et glas med panoramisk udsigt over de grønne bakker. Her findes også en håndfuld butikker.

Kort over Monte Castello di Vibio

Klikker du på kortet nedenfor, kan du få et hurtigt overblik over byen samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i området.

Meget at se og gøre

Monte Castello di Vibio byder på Italiensk mindste teater, Teatro della Concordia, der gennem året lægger hus til en række forestillinger og andre begivenheder. Det er tankevækkende i vore dage, at en så lille by har hele tre kirker: Chiesa dei SS Filippo e Giacomo, Chiesa della Madonna delle Carceri och Chiesa di Santa Illumintata. Men du kommer givet også til at bruge meget af tiden her på udflugter til fx Perugia, Assisi, Gubbio, Cortona, Trasimenersøen for ikke at glemme nabobyen, den fantastiske Todi.Ferieboliger i Monte Castello di Vibio

Escapeaway Rejser tilbyder dig mere end bare et sted at overnatte under ferien i Italien. Vi har er eksperter at finde autentiske, nye destinationer, hvor du kan opleve den særlige italienske charme og gæstfrihed, og kan samtidig tilbyde et bredt udvalg af de klassiske rejsemål. Blandt de hundredevis af håndplukkede ferieboliger i Italien, herunder Umbrien, finder du derfor alt fra moderne feriecentre til stemningsfulde vingårde.

Alle ferieboligerne i vores udvalg får løbende besøg af vores rejsekonsulenter, som derfor kan komme med gode tips og råd til dig, hvis du ønsker mere information. 

Brug søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i Monte Castello di Vibio. Søger du en bestemt boligform, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. Her kan du også angive krav til faciliteter osv.

Lufthavne og lokal transport

Der er knap 2000 km, hvis du vil køre hele vejen fra Danmark. Vil du hellere flyve er der adskillige lufthavne inden for rækkevidde. Nærmest ligger Perugia Lufthavn, som betjenes af blandt andet Ryanair. Der er dog i skrivende stund inden direkte forbindelser til denne forholdsvis lille lufthavn fra Danmark. Det er dertil gengæld til Rom og Firenze, som ganske vist ligger et pænt stykke fra fra byen, men alligevel i sidste ende kan være et bedre valg, hvis du vil hurtigt frem.

I søgemaskinen hos Escapeaway kan du altid selv tjekke det aktuelle udvalg af flyruter. Du kan vælge om du kun vil flyve direkte eller eventuelt er villig til at tage en enkelt mellemlanding undervejs. Du kan søge afrejse fra Billund, København og Aalborg lufthavn, ligesom det også er muligt at tjekke udvalget fra Hamborg lufthavn.

Book flyrejse og feriebolig som pakkerejse

Vi sælger ikke flybilletter alene, men kun som del af en pakke, der også inkluderer din feriebolig og evt. billeje. Det er både nemt og trygt at bestille en pakkerejse til Monte Castello di Vibio hos os, og det vil ikke koste mere, end hvis du selv sammensætter rejsen. Desuden har du den fordel, at du ved at bestille ferien som en samlet pakke hos os er dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det giver ekstra tryghed. Escapeaway Rejser har desuden tegnet udvidet ansvarsforsikring og er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

Vil du bestille en rejse til Umbrien, skal du starte med at klikke i boksen, hvor der står "Fly + ophold" i søgefeltet øverst her på siden.

Restauranter og indkøb

Der er et et par spisesteder i selve byen og et lille supermarked, hvor man kan få det meste til de dagelige fornødenheder. Til større indkøb og shopping må du køre en tur til en af de lidt større byer i området. Det kunne for eksempel være Todi (8 km), som har et godt udvalg af restauranter, trattoriaer, pizzariaer og barer. 

Lokale links

Hjemmeside for byens teater

Byens offcielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Monte Castello di Vibio