Rejser til Montegabbione

Hold ferie i klassisk bakketop-middelalderby

Montegabbione er på mange måder en typisk lille centralitaliensk by, hvis historie går tilbage til Middelalderen.

Byen ligger på toppen af en bakke i knap 600 meters højde over havet, og du kan stadig se de gamle bymure og andre solide befæstninger, som engang beskyttede byen mod angreb. 

Montegabbione i sig selv er ikke et sted, som tiltrækker mange turister, men har til gengæld en god strategisk beliggenhed halvvejs mellem Orvieto og Perugia (ca. 40 km fra hver), mellem Rom og Firenze (ca. 150 km fra begge), mellem søen Bolsena og Trasimenosøen.

Kort over Montegabbione

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Escapeaway har håndplukket mere end 1.500 ferieboliger, som kan danne rammen om en vellykket i Italien - heriblandt talrige hoteller, villaer og ferielejligheder i Umbrien. 

Netop denne del af Italien kan det være en chance for at prøve en anderledes ferieform som for eksempel et agriturismo, eller en ferie hvor du lejer en hel villa til familien.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Montegabbione. 
 
Har du spørgsmål om de forskellige muligheder i området, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Vil du ikke køre de omkring 1900 km til Montegabbione fra Danmark, er der heldigvis gode muligheder for at flyve til Italien. Perugia Lufthavn er den nærmeste af de internationale lufthavne. Men mange vælger også at flyve til for eksempel Firenze eller Rom, som har flere flyforbindelser og stadig ligger inden for fornuftig køreafstand. Samlet set byder disse lufthavne på en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, Norwegian og SAS med ruter til blandt andet Danmark. 

Udvalget af ruter og flyselskaberne kan nemt ændre sig fra år til år, og derfor bør du altid søge på aktuelle informationer i søgemaskinen her på Escapeaway. Her kan du desuden nemt sammenligne priser på flyrejser til Italien fra alle flyselskaber.

Du kan komme med bus til Montegabbione fra Perugia, omend det tager næsten dobbelt så lang tid som i bil. Vil du hurtigt og nemt frem til din feriebolig, kan billeje derfor anbefales. Det er desuden en fordel at have en bil til rådighed, hvis du planlægger at tage på spontane udflugter i løbet af ferien.

Restauranter og shopping

Trods størrelsen finder du både en restaurant, bar og diverse butikker i byen. Desuden har du inden for kort køreafstand en række andre mindre byer, som også har gode spisesteder, supermarkeder og butikker med lokale produkter. 

Udflugter

Du bor i regionen, som kaldes for "Italiens grønne hjerte" og er et ideelt rejsemål for dig, som vil opleve små charmerende landsbyer uberørt af turisme samt skøn natur. De skovklædte rullende bakker, søer og dale byder desuden på mange muligheder for at holde en oplevelsesrig aktiv ferie i Umbrien.

Du bor ganske vist midt inde på det italienske fastland et par timers kørsel fra havet, men der er til gengæld ikke så langt fra nogle af landets største søer, Trasimenosøen og Bolsenasøen. Udover forskellige vandsportsaktiviteter ligger der her adskillige hyggelige småbyer, som er en udflugt værd i sig selv.

Lokale links

Du finder den officielle hjemmeside for byen her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Montegabbione