Rejser til Monteleone di Orvieto

Middelalderlandsby i hjertet af Italien

Godt 35 kilometer sydvest for Perugia og ca. 45 kilometer fra Orvieto ligger denne lille hyggelige by med under 2.000 indbyggere.

Monteleone d’Orvieto ligger høj oppe ca. 500 meter over havets og heroppe fra forstår man hvorfor Umbrien kaldes Italiens grønne hjerte, idet man er omgivet af forskellige grønne nuancer, der er repræsenteret i det omkringliggende områdes smukke natur.

Her er to hovedseværdigheder. Det historiske teater ”De Rustici” bygget i 1732, og som i dag lægger vægge til flere forskellige aktiviteter samt kirken SS. Crocefisso.

Hvert år i stort set hele august afholdes den traditionelle Rimpatriata - en slags sammenkomst, hvor kulturelle, historiske, musiske indslag dominerer bybilledet. I den søde juletid har byens indbyggere travlt med at forvandle byen til mere eller mindre vellykket kopi af Jesus’ krybbe i Betlehem som den så ud for 2000 år siden.

Kort over Monteleone d’Orvieto

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne.



Hoteller og ferielejligheder

Vi tilbyder hundredvis af omhyggeligt udvalgte ferieboliger i hele Italien med alt fra veludstyrede hoteller til charmerende, rustikke villaer. Det inkluderer også Umbrien. Brug derfor søgemaskinen her på siden til hurtigt at finde ledige ferieboliger i Monteleone d’Orvieto. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. Her kan du både specificere boligform og ønsker til for eksempel pool, terrasse, osv.

Som du vil se i oversigten, er hoteller og ferielejligheder ofte ikke de eneste indkvarteringsmuligheder, vi kan tilbyde. For dig som skal på ferie med flere dele af familien eller en større venneflok, kan vi for eksempel varmt anbefale leje en hel villa i Umbrien. Det er ferie med masser af privatliv og rig mulighed for at slappe af sammen.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder i og omkring byen, er du meget velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med anbefalinger tilpasset dine ønsker.

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i Monteleone d’Orvieto, ligger Perugia Lufthavn nærmest, som blandt andet betjenes af Ryanair. Der er dog pt. ingen direkte forbindelser hertil fra Danmark. Det er der til gengæld, hvis du i stedet for flyver til Rom eller Firenze, som begge ligger inden for rækkevidde. 

I søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser kan du selv nemt søge efter priser og flyruter til samtlige lufthavne i Italien og med alle anerkendte flyselskaber. Vi sælger dog kun flybilletter som en del af vores pakkerejser (se nedenfor).

Området krydses af Firenze-Rom jernbane, men der er et par kilometer til nærmeste togstationer i Fabro og Chiusi. Det er derfor som regel en fordel at have bil til rådighed fremfor at være afhængig af de lokale busser. Der er gode muligheder for at bestille billeje med afhentning i lufthavnen hjemmefra.

Bestil din ferie i Umbrien som en samlet pakke

Skal det være nemt og trygt, har du hos Escapeaway Rejser mulighed for at bestille din ferie i Monteleone d’Orvieto som en pakkerejse med Escapeaway Rejser. Du kan rejse fra de fleste lufthavne i Danmark, og bestiller du din rejse som en samlet pakke, vil du automatisk være dækket af Rejsegarantifonden og vores udviddet ansvarsforsikring. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at rejse i søgemaskinen for et overblik med alle flyrejser og flyselskaber, der flyver til Umbrien.

Klik her for mere information om pakkerejser til Umbrien

Restauranter og indkøb

Byen har en lille håndfuld spisesteder, ligesom du kan få det meste til de daglige fornødenheder i det lille supermarked. Du bor desuden i en region, der er til fulde lever op til Italiens ry for gode kulinariske oplevelser. Benyt derfor dine udflugter til at prøve nye restauranter, hvor du med sikkerhed vil have mulighed for at nyde spændende egnsretter lavet på lokale råvarer. Vil du stå for nogle af feriens måltider selv, kan det også anbefales at opsøge de ugentlige madmarkeder for inspiration.

Udflugter

Du har et godt udgangspunkt for at udforske det centrale Italien, når du holder ferie i Monteleone d’Orvieto. Inden for kort rækkevidde ligger talrige maleriske landsbyer, som med smalle gader og små pladser indbyder til stemningsfulde slentreture med kameraet fremme. Du bør også tage dig tid til at besøge Orvieto en dag, som emmer af historie og har et rigt kulturliv.

Du bor desuden ikke langt fra nogle af Italiens største søer, Trasimenosøen og Bolsenasøen , som er omgivet af skøn natur og idylliske middelalderbyer. 

Vil du have flest mulige oplevelser ud af ferien, kan vi anbefale at udforske regionen med en lokalkendt, certificeret guide. Hos vores samarbejdspartnere kan du booke et væld af interessante udflugter i Umbrien, som du med fordel kan booke online hjemmefra.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Monteleone di Orvieto