Naturferie i Umbrien

Umbrien byder på betagende bjerglandskaber og mange smukke naturoplevelser. Tag vandrestøvlerne på, og oplev Midtitalien på en aktiv og nærværende måde. De dybe dale og flotte søer inviterer til et nærmere bekendtskab.

Besøg nogle af de smukke perler i den umbriske natur. Det 160 meter høje Cascate delle Marmore, Marmorvandfaldet, blev oprindeligt skabt af romerne for at afvande marskområdet syd for Terni. I dag udnyttes vandkraften til elektricitet, men området er også et hit blandt naturnydere og sportsfolk med hang til kano- og kajaksejlads. I den fossile skov ved Dunaroppa i det sydvestlige Umbrien træder du ind i en tidsmaskine. Skoven er nærmest et månelandskab med uddøde træarter, som eksisterede for 3 millioner år siden. På Lago Trasimeno kan du boltre dig med sejlsport og windsurfing, men du kan også bade og slappe af i solen. Er du frisk, kan du tage en tur på mountainbike i Umbriens grønne bakkede landskab.

Uanset alder og form kan alle finde spændende naturoplevelser i den midtitalienske region. Umbrien har noget for enhver smag, og de lokales gæstfrihed gør kun fornøjelsen større. Vore hideaways i Umbrien er gode udgangspunkter for en dejlig naturferie for såvel store som små.