Pakkerejser til Umbrien

Det kan ikke blive mere centralt i Italien. Umbrien kaldes også for Lille Toscana, og det er ikke tilfædigt: Ud over at være nabo til netop Toscana, så byder Umbrien på mange af de samme herligheder - du får det bare lidt mere for dig selv. Herfra kan du tage på udflugt til både hovedstaden Rom og til destinationer langs både Adriaterhavet og Det Tyrrhenske Hav, men det bedste ved Umbrien er at være netop dér og opleve en utrolig gæstfrihed, en uforlignelig natur og dejlig mad, tilberedt af lokalt producerede råvarer. Blandt interessante byer kan nævnes hovedbyen Perugia, og de historiske byer Gubbio og Assisi, som alle er et besøg værd. På de varme dage kan du svale dig selv i Trasimenosøen, som er Italiens 4.-største sø, men som er meget anderledes end dens fætre i nord. Fx. har den ikke noget udløb, og er aldrig mere end omkring 6-7 meter dyb.

Escapeaway tilbyder pakkerejser til Umbrien, som indeholder alt fra fly, hotel og eventuel billeje. Du har dermed mulighed for at nyde din ferie under ordnede forhold, hvor der i forvejen er tænkt på alt det praktiske. Escapeaway har naturligvis rejsegaranti, når du bestiller en af vores attraktive pakkerejser.

Vores hoteller og ferieboliger i Umbrien er nøje udvalgt, og de er små hyggelige og ofte familieejede steder. Det er en fordel at have en bil til rådighed i ferien, da der er mange smukke historiske steder at besøge i Umbrien. Ligesom den smukke natur i ”Italiens grønne hjerte”, som Umbrien kaldes, er oplagt som udflugtsmål. Escapeaway benytter lufthavnene i Firenze og Rom, alt afhængigt af, hvilket hideaway, du har valgt til din ferie i Umbrien. Du kan vælge en pakkerejse, som har et bestemt tema. Det kan for eksempel være en skøn vingårdsferie, en bilrundrejse, en kulturferie eller en romantisk ferie for to.

Der er mange temaer at vælge imellem hos Escapeaway, så mulighederne for at få en god oplevelse i Umbrien er store. Gå blot på opdagelse i de mange nøje udvalgte pakkerejser, hvor der er kræset for de gode oplevelser i små charmerende hideaways. Såfremt du ikke finder en pakkerejse, som matcher dine behov og ønsker er du altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet forslag til din rejse.

>> Læs mere om det spændende udvalg af rejser til Umbrien i Italien med Escapeaway

Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Umbrien?

I vores søgemaskine kan du indtaste dine foretrukne datoer, og vælge afgang fra lufthavnen i enten København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg. Så finder vi prisen på den bedste flybillet, når vi kigger på alle relevante flyselskaber. På den måde sammensætter du let en pakkerejse til Umbrien, med alle fordelene fra nettet. Når du pakker din rejse sammen hjemmefra, er du desuden sikret af den danske Rejsegaranti.

>> Læs mere om pakkerejser til Italien
>> Læs om luksusferie i Italien

Kort over Umbrien

Populære hoteller i Umbrien

Italien, Umbrien, San Feliciano
  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Afstand til centrum: ca. 4.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Umbrien, Collepepe
9,1
Fabelagtigt
540 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 29 km
  • Nærmeste by: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Umbrien, Todi
9,5
Fabelagtigt
190 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 47 km
  • Afstand til centrum: ca. 3.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)