Rejsetilbud til Umbrien

I nedenstående oversigt kan du se forskellige rejsetilbud til Umbrien, og bemærk, at du både kan se priser på pakkerejser inkl. flyrejse, ophold og billeje, samt priser på kør-selv-ferie til Umbrien. Finder du ikke en rejse, der opfylder dine ønsker, er du altid meget velkommen til at bestille et uforpligtigende tilbud på en skræddersyet rejse.

Spændende og mystiske Umbrien

Er du ude i god tid, kan man godt være heldig at finde et virkelig godt rejsetilbud til Umbrien. Så det er værd at overveje sommerferien eller efterårsferien i god tid – så er der mest at vælge imellem blandt både ferieboliger og rejsetilbud.

Umbrien, Italiens grønne hjerte, er et besøg værd året rundt. Her er klimaet altid behageligt og mildt med temperaturer, der om sommeren let sniger sig over de 30 grader, og med vintertemperaturer, der aldrig når ned til frysepunktet, selvom det dog kan blive koldt om vinteren. Det mest ideelle tidspunkt at besøge området på er fra sidst på foråret til hen på efteråret.

Men vil man prøve at have Umbrien ”lidt mere for sig selv”, kan man selvfølgelig også vælge at lægge sit besøg uden for turistsæsonen. Så oplever man måske nogle andre ting, end man ville have gjort, når alt er åbent og klar til turisterne. De lokale er her jo stadig, og for eksempel i hovedbyen Perugia med omkring 165.000 indbyggere, hvoraf mange er studerende, er der liv og noget at opleve i byen året rundt.

Priserne er selvfølgelig også lavere uden for højsæsonen, og har man tid til at rejse på de lidt mindre søgte tidspunkter, kan man altså være heldig at finde et godt rejsetilbud til Umbrien eller et af de andre rejsemål i Italien du finder her på Escapeaway.

Se alle rejsetilbud hos Escapeaway - specialister i rejser med håndplukkede ferieboliger og hoteller i Sydeuropa.

>> Flere rejsetilbud i Italien
>> Læs også om vandreferie i Umbrien

Kort over Umbrien

Populære hoteller i Umbrien

Italien, Umbrien, San Feliciano
  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Afstand til centrum: ca. 4.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Umbrien, Fortignano
9,3
Fabelagtigt
569 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Umbrien, San Martino in Campo
9,5
Fabelagtigt
576 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi