Rundrejser i Umbrien

Der er så meget at se og opleve i Umbrien, at det næsten vil være synd at blive et og samme sted i hele ferien. Og hører I til dem, der gerne vil have nogle oplevelser med hjem i bagagen, når I er på ferie, er en rundrejse i bil det oplagte valg. Med en bil har man også friheden, til at køre hvorhen man vil, og når man vil. Man er ikke bundet af arrangerede ture eller offentlig transport og fastlagte køreplaner. Se det store udvalg af hoteller og ferieboliger i Umbrien, og læs mere om bilrundrejser, hvor vi har udvalgt en rute med de bedste hideaways, så du skal tilbringe mindst mulig tid med transport. Du kan også bestille en bilrundrejse, hvor du både besøger Toscana og Umbrien.

Ofte oplever man også mere, når man er i bil – og måske endda ting, man ellers ikke ville have oplevet. For med en bil har man friheden og fleksibiliteten til at tage en afstikker, hvis man kommer forbi noget, der ser så spændende ud, at det lige må udforskes nærmere, før man kører videre ad den planlagte rute.

Med en bilrundrejse i Umbrien kommer man rundt og får set de mest spændende steder, og hotellerne er booket hjemmefra, så I skal bare koncentrere jer om at se og opleve så meget som muligt.

I Umbrien, som i mange andre regioner i Italien, møder man både natur og kultur i rigelige mængder. Her er charmerende middelalderlandsbyer med intakte bymure, kirker, katedraler og klostre. Vinslotte og vinmarker, der ligger spredt ud over landskabet, bløde grønne bakker, smukke bjerge og dybe kløfter.

>> Læs mere om bilrundrejser