Guidede ture og udflugter i Umbrien

Book spændende udflugter i Umbrien online

Her har du mulighed for at finde og booke spændende udflugter og guidede ture i den italienske region Umbrien. Benyt muligheden for at sikre dig en plads på de bedste tidspunkter, og få styr på betaling og booking hjemmefra.

Klik og søg her

Alle guidede ture og udflugter i Umbrien udbydes af Viator, som er Escapeaways samarbejdspartner på området.

Forslag til udflugter i Umbrien

Byer, du ikke må gå glip af i Italiens grønne hjerte

Umbriens hovedstad, Perugia, var en af etruskernes vigtigste byer, og var engang større end selve Rom. Derfor kan du finde mange interessante og smukke monumenter i det historiske centrum, som desuden er meget behageligt at slentre rundt i. Hvis du er heldig at besøge Perugia på det rigtige tidspunkt, kan du i juli opleve en af Italiens største jazzfestivaler, eller den store chokoladefestival i oktober. 

Assisi tårner sig op højt på toppen af en bakke, og på afstand giver byen et imponerende indtryk. Også på nært hold har byen meget at tilbyde, og frem for alt er den et vigtigt stop for pilgrimme fra hele verden. Den store basilica, Basilica di San Francesco, som er delt op i to niveauer, er et af byens mest kendte monumenter. Den er et besøg værd, også for dig, der interesserer dig for kunst, da den har en hel del smukke freskomalerier fra 1200-tallet. 

Vin- eller oliesmagning og madlavningskurser

Umbrien er en lille region, men spørger du dine smagsløg, er den en af Italiens største. Da regionen ikke grænser op til noget hav, er det umbriske køkken repræsenteret af forskellige korntyper, grøntsager, urter og forskellige typer kødprodukter. De grønne bakker og det varme klima har også skabt de perfekte forudsætninger for at dyrke oliven og druer - derfor skal du selvfølgelig på vinsmagning eller oliesmagning under din ferie i Umbrien. Sagrantino er en af regionens mest kendte vine, og følger du Sagrantino-ruten, kommer du til at opleve en af de smukkeste og mest velbevarede landskaber i Italien. 

Kan man sole sig og bade i Umbrien?

Svaret er klart ja! Selvom regionen ikke grænser op til Middelhavet på nogen side, så har Umbrien en del søer, og bademulighederne er mange. Trasimenosøen er Italiens fjerdestørste sø, og ligger kun 50 km. fra Perugia. Vil du derimod bade i havet, kan du begive dig til naboregionerne - enten La Marche mod øst, hvor du kan bade i Adriaterhavet, eller til Toscana eller Lazio mod vest, hvor du bader i det Tyrrhenske Hav. 

>> Læs mere om udflugter