Rejser til Vallo di Nera

Lille middelalderby med charme

På et lille bjerg oppe over Nerafloden ligger Vallo di Nera, som er en af Italiens smukkeste landsbyer. Byen er et godt udgangspunkt for at udforske Umbrien.

Der har boet mennesker her i flere tusinde år, men en egentlig by opstod først sammen med opførslen af en borg i 1217. Denne blev dog ødelagt i det 16. århundrede, men byen bestod. I dag emmer Vallo di Nera, der har blot 400 indbyggere, stadig af middelalder med sine smalle stræder, tårne, kirker og flotte buer. Det er ikke underligt, at den lille charmerende landsby er optaget i "Borghi più belli d'Italia", en forening for italiens smukkeste landsbyer.

Der er ikke langt herfra til en af regionens mest fascinerende byer, Spoleto, hvor du finder et rigt kulturliv og alt hvad man kan ønske sig i form af butikker og restauranter.

Kort over Vallo di Nera

Kortet nedenfor kan du bruge til at få et overblik over byen og området. Vi har markere placeringen af ferieboligerne og hotellerne i denne del af regionen Umbrien.Ferieboliger og hoteller i Vallo di Nera

Hos Escapeaway Rejser har vi specialiseret os i at tilbyder mere end bare et sted at overnatte under ferien i Italien. Vi giver dig også muligheden for at opleve det autentiske Italien ved at bo i mindre byer, hvor den helt særlige italienske charme og gæstfrihed har gode kår.

Sådan en by er Vallo di Nera, og vil du finde en feriebolig eller et hotel her, skal du angive dine feriedatoer i hotel søgemaskinen øverst på denne side. Så for du hurtigt en oversigt over alle typer ledige indlogering i og omkring byen. 

>> se det store udvalg af rejser til Umbrien

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Vallo di Nera