Vandreferie Umbrien

Umbrien i Italien er yderst velegnet til en vandreferie, hvor du får smukke natur- og kulturoplevelser, samtidig med at du er fysisk aktiv. Book din vandreferie i Umbrien med Escapeaway i dag!

Med Escapeaways' udvalgte vandreferier kommer du helt tæt på Umbriens betagende natur, hvad enten du er til trekking i Umbriens varierede landskab, eller du er til små vandreture omkring nogle af områdets berømte historiske steder.

Umbrien byder blandt andet på et kunstigt vandfald. Det blev skabt af romerne til brug for vanding af en dal, og vandet har tre smukke fald. Der er vandreruter, som ligger tæt på disse vandfald. Byen Assisi, som er den hellige Franz’ by, er romantisk og virkelig smuk. Den rangerer på UNESCOS liste over verdensarv. Du kan vandre i byens romantiske gader, og du kan samtidig forlænge en byvandring med en betagende vandring op til Franz’ eremitgrotte på bjerget ved siden af byen. Turen derop er cirka fire km lang.

Der er et hav af muligheder for en aktiv vandreferie med uforglemmelige naturoplevelser i grønne Umbrien. Prikken over i’et er et ophold i et af vores specielt udvalgte hoteller, hvor du kan slappe af i en god atmosfære efter dagens vandreture i den friske luft. Du kan gå på opdagelse i vores udbud af vandreferier, eller du kan sammensætte din egen vandreferie helt ud fra dine egne ønsker og krav til en aktiv ferie i Umbrien.

>> Læs også om vandreferie i Toscana her
>> Læs om vandreferie i Cinque Terre

>> Læs mere om vandreferie