Lej en dejlig Villa i Umbrien

Villaferie i Umbrien med Escapeaway

I landlige Umbrien er der rig mulighed for at udleve drømmen om at være herre i eget hus, da vi hos Escapeaway har et stort udbud af private villaer i denne region. Når I lejer en privat villa på jeres rejse til Umbrien, skal I ikke deles om poolen eller haven med andre end jer selv og jeres gæster. Nøgleordet er med andre ord selvstændighed!

Villaferie til børneliv og store begivenheder

Et andet nøgleord er naturligvis privatliv. Det får I i rigt mål, når I vælger at holde ferie i egen villa i stedet for eksempelvis på et hotel. På den måde kan I slappe fuldkommen af uden at bekymre jer om noget – og har I mindre børn med jer på rejsen til villaen i Umbrien, gør det jo heller ikke noget, at de kan lege og tumle ligeså tosset, de vil. I en villa med have er der nemlig i sagens natur god plads, og bedst af alt: I behøver ikke at tage hensyn til andre feriegæster. Så også børnene vil utvivlsomt elske en villaferie, hvor de har det hele for sig selv.

Ligesom børnene frit kan give den gas i haven og ved swimmingpoolen, kan I feste og hygge jer efter alle kunstens regler, hvis I vælger at leje en villa i Umbrien, fordi I gerne vil fejre en stor begivenhed og gøre noget særligt ud af fejringen. Det kan være en rund fødselsdag eller et sølvbryllup, hvor I gerne vil give familien og vennerne en stor oplevelse ved at invitere dem med på en ferie i Italien. En skøn måde at nyde hinandens selskab på, og skabe minder for livet.

Økonomisk smart at leje villa i Umbrien

Med egen villa har I ikke bare 100 % privatliv – I har også rigtigt gode betingelser for at kunne nyde godt af Umbriens rige udbud af oplevelser. Vores villaer i Umbrien ligger ofte naturskønt, og I komfortabel køreafstand til den grønne regions mange historiske seværdigheder. At gå tur i de bakkede landskaber omkring jeres villa, eller at besøge den nærmeste etrusker-landsby, kan blive nogle af jeres bedste ferieminder.

I egen villa har man også den fordel, at hvis man rejser det rette antal personer – det vil sige det antal, som svarer til villaens kapacitet, vil den samlede pris pr. næse ofte blive særdeles rimelig. Den vil i mange tilfælde ikke blive væsentligt højere end prisen for at leje flere værelser eller ferielejligheder på de mere traditionelle feriecentre eller lejlighedskomplekser. Det er en fordel, da I jo med jeres egen villa på mange måder får mere for pengene. Rejser I mange sammen, men skulle I af en eller anden grund ikke have lyst til at leje en privat villa, er der også mulighed for at leje alle værelser eller lejligheder på eksempelvis nogle af vores agriturismo’er i Umbrien. I er altid velkomne til at kontakte Escapeaway for mere information.

>>> Læs mere om at leje en villa i Italien

>> Læs mere om villa

Kort over Umbrien