Vingårdsferie Umbrien

Vil du væk fra byens jag og larm og samtidig opleve en italiensk vingård helt tæt på – så er en vingårdsferie i Umbrien i Italien et godt valg. Vingårdene i Umbrien er oplagte hideaways, idet disse vingårde ligger ude på landet. Du kan følge en produktion af vin eller olivenolie på helt tæt hold og få et godt indblik i hverdagen på nøje udvalgte vingårde i Umbrien.

Vingårdenes omkringliggende smukke natur indbyder til udflugter i det grønne, hvor du kan stresse af og nyde den specielle stemning, som er på en vingård. På en vingårdsferie kan du se, hvorledes vinen eller olivenolien produceres og behandles. Vingårdene i Umbrien er specielt udvalgte, og de fungerer også som små hyggelige og idylliske hoteller. De er fulde af charme og god atmosfære, og de indbyder til et behageligt ophold. Hideaway tilbyder også ferielejligheder i Umbrien.

Udover de skønne vinoplevelser er det umbriske køkken også værd at smage på. Der er sat op til kulinariske oplevelser med en vingårdsferie, hvor afslapning og nydelse er i højsædet. Der er kræset for alle sanser på en vingårdsferie, og du får oplevelser og en stemning af Italien, når det er bedst. Escapeaway har et stort udvalg af vingårdsferier. En vingårdsferie kan dog også skræddersyes efter netop dine behov og ønsker om en ferie på landet i Umbrien.

Se priser på alle rejser til Umbrien

>> Læs mere om vingård