Weekendrejser til Venedig  

Søger du den perfekte destination til en forlænget weekend med din kæreste, mand, kone, kollega, veninde eller bror? Venedig er for mange det oplagte sted at tage hen på en forlænget weekend, da den italienske storby ikke ligger mere end en kort flyvetur væk fra Danmark. Glem derfor alt om hverdagens stress og jag derhjemme, mens du sejler på de enestående kanaler i en gondol eller fordyber dig i byens fantastiske historie og kultur.
 
Venedig garanterer dig massevis af oplevelser, som du kan tage med hjem i kufferten, når din ferie er forbi, og der er alle muligheder for romantiske stunder, hvis det er det, du er på udkig efter. Derudover egner byen sig også til familieferier, og især strækningen langs kysten fra Venedig og til Trieste er oplagt at besøge for dig, der er afsted med hele familien. Desuden er byens særlige kendetegn – nemlig de mange gondoler, vandtaxier og færger, der har erstattet busser, biler og tog – noget, alle aldersgrupper vil finde spændende og nærmest eventyrligt at opleve.

Oplev et hav af seværdigheder i Venedig 

Når du besøger Venedig, bør du uden tvivl lægge vejen forbi Markuskirken og Markuspladsen samt Dogepaladset, der ligeledes ligger på Markuspladsen. Paladset er opført i lyserødt marmor, og det rummer masser af historie i de mange sale og rum. Derudover bør du besøge Sukkenes Bro, der er en legendarisk bro i Venedig. Broen har fået sit navn, fordi fanger gennem tiden har krydset den på vej til fængsel og over broen har sukket dybt på grund af deres skæbne. På trods af broens mørke historie og oprindelse opleves den dog af mange som et af de mest romantiske steder i Venedig i dag, og Sukkenes Bro er altså et oplagt sted at tage hen, hvis du er på romantisk weekendrejse med din partner. 

Venedig er selvfølgelig også det ultimative sted at shoppe, og du finder i byen mange af de store italienske modenavne såsom Valentino og Armani. Herudover finder du alt fra smykker til lædervarer, og mange steder er der mulighed for at gøre en god handel. Slut eventuelt shoppedagen af med en lækker omgang risotto eller seafood i en af de mange hyggelige restauranter, som du finder overalt i byen. 

Book en billig weekendrejse til Venedig 

Kunne du også godt trænge til en forlænget weekend i Venedig, er du allerede godt på vej, når du bruger vores søgemaskine. Her kan du nemlig hurtigt og nemt sammensætte den ideelle weekendrejse til Venedig, og vi tilbyder altid lave priser på rutefly og udvalgte hoteller i høj kvalitet. Du kan derfor helt selv vælge, hvorvidt du ønsker at rejse fra Hamborg, Aalborg, Aarhus, Billund eller København alt efter, hvad der passer dig bedst. 

Med en så kort flyvetid, som der er fra Danmark til Venedig, er der ingen undskyldninger for ikke at tage til den fantastiske italienske by, og en forlænget weekend er for mange passende tid til at udforske byen. På den måde behøver du også kun at tage fri fra arbejde en enkelt dag, hvilket for de fleste gør en weekendrejse til Venedig både overskuelig og realistisk. Du kan flyve til lufthavne tæt på Venedig, eller til Milano, hvorfra man kan tage hurtigtoget mod øst.

>> Læs mere om storbyferie med Escapeaway
>> Se info om pakkerejser til Italen her

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Venedig

Populære hoteller i Venedig

Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
9,4
Fabelagtigt
2802 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
9,8
Fabelagtigt
260 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Afstand til indkøbsmulighed: ca. 200 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
9,4
Fabelagtigt
1370 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.9 km
  • Internetadgang/Wi-Fi