Ferieboliger ved Adriaterhavet

Brede sandstrande så langt øjet rækker med klart, børnevenligt vand har gjort ferieboliger ved Adriaterhavet populære blandt især familier, der ønsker at nyde en afslappende ferie under sydens sol. Her er dog noget for alle. Ikke mindst fordi der på den italienske Adriaterhavskyst sjældent er ret langt til talrige spændende natur- og kulturoplevelser i baglandet, hvis du ikke kun vil dase på stranden.

Hele den omkring 1200 km lange kyststrækning med dens mange strande og badebyer afbrydes undervejs faktisk kun af to naturskønne forbjerge, Conero og Gargano, i henholdsvis Marche- og Apulien-regionerne. Der er derfor rigtig gode muligheder for at finde et rejsemål og en feriebolig ved Adriaterhavet, som kan leve op til alle dine ønsker for ferien.

Hvor skal man bo ved Adriaterhavet?

Den italienske del af Adriaterhavskysten strækker sig helt fra Trieste i nord ned til fyrtårnet på Capo d'Otranto i støvlelandets hæl (Apulien). Vi skandinavere har dog hidtil primært kastet vores kærlighed på badebyerne og strandene på den nordlige del af kyststrækningen. Det er ganske forståeligt, da man her har optimale muligheder for at kombinere afslappende strandliv med sightseeing i nogle af Italiens mest berømte kulturbyer.

En af favoritterne blandt de norditalienske badebyer er Lido di Jesolo i Veneto-regionen. Bestiller du en feriebolig her, vil den 15 km lange strand altid være inden for kort afstand. Mange benytter her naturligvis badebyens beliggenhed nær Venedig til at besøge den romantiske kanalby. Kort derfra finder man også favoritterne Bibione og Caorle.

Lidt længere mod syd i naboregionen Emilia-Romagna finder du populære badebyer som Viserba, Rimini, Riccione og Cesenatico, som italienerne selv myldre ud til i de varme sommermåneder. Vil du gerne bo et sted med et stort udvalg af spisesteder, barer og underholdningsmuligheder inden for kort rækkevidde, er denne del af kysten et oplagt rejsemål. 

Foretrækker du en ferie med lidt mindre liv og leben, kan du med fordel søge endnu længere sydpå til Marche-regionen. Her kan du i små, hyggelige badebyer som Sirolo, Cesenatico og Numana lige syd for Conero-forbjerget nyde både nogle af de skønneste strande ved Adriaterhavet præget af smuk uspoleret natur. Samtidig er området ikke mere turistet, end at du blot skal bevæge dig lidt ind i baglandet for at finde charmerende landsbyer, hvor livet går sin vante, stille gang. 

Ønsker du dig en uforglemmelig ferie med både strand og uspolerede landsbyer, kan det også varmt anbefales at booke en feriebolig ved Adriaterhavet i en af de sydligste regioner langs kysten, Abruzzo, Molise eller Apulien. Her kan du møde et Italien, som ikke ret mange skandinaviske ferierejsende kender med uspolerede strande og storslået natur, samt karakterfulde kystbyer som Vasto og Polignano a Mare.

Ferielejligheder ved Adriaterhavet

Book en ferielejlighed ved Adriaterhavet nu og se frem til en ferie, hvor du får et komfortabelt udgangspunkt for både badeture og sightseeing i eget tempo. Med en ferielejlighed kan du komme og gå, som du vil. Når du vender hjem efter en oplevelsesrig udflugt eller fra stranden, er det rart at have adgang til eget køkken, hvis du ikke lige er i humør til at spise ude. Det er en af de ting, der gør, at man føler sig mere hjemme end for eksempel på et hotelværelse. 

Feriehuse ved Adriaterhavet

Søger du efter de rette rammer for en familieferie ved den smukke kyst, hvor I rejser flere generationer sammen, eller ønsker du bare at bo med lidt ekstra plads, bør du overveje at leje et feriehus. Her får I det hele for jer selv og har dermed perfekte betingelser for en ferie med masser af fælles hygge, hvad enten det er omkring grillen eller ved poolen. 

Med et veludstyret feriehus, der naturligvis inkluderer et køkken, er I mindre afhængige af de sædvanlige turistfaciliteter. Det er for eksempel en oplagt chance for at gøre som italienerne selv og købe ind af de lækre grøntsager, frugt, kød, fisk, ost, vin og andre delikatesser på det lokale marked. 

Sådan booker du en feriebolig ved Adriaterhavet med Escapeaway

Escapeaway har gjort det nemt for dig at finde en feriebolig ved Andriaterhavet med den helt rigtige beliggenhed til den bedste pris. Vi tilbyder nøje udvalgte feriehuse og ferielejligheder af mange størrelser og i forskellige prisklasser. Vi tør derfor næsten garantere, at du hos os altid kan finde et sted, som lever op til dine ønsker for ferien.

Vil du gerne springe den lange køretur over, giver vi dig samtidigt mulighed for at søge efter den billigst flybillet til en af lufthavnene nær dit rejsemål. Når du booker din feriebolig hos Escapeaway, kan du således også at bestille fly fra enten København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg.

>> Læs også om ferieboliger ved Den Italienske Riviera
>> Læs også om ferielejligheder i Venedig her

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Adriaterhavet

Populære hoteller ved Adriaterhavet

Italien, Norditalien, Veneto, Porto Santa Margherita
8,9
Meget godt
602 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Veneto, Lido di Venezia
9,0
Fabelagtigt
411 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Norditalien, Veneto, Lido di Venezia
  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi